Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

stration 

všechny recenze uživatele

Hrozně zajímavě pojatý zombie horor. Žádné vřeštící scény nasnímané roztřepanou kamerou, žádné masové útoky nemrtvých. Výborné zasazení příběhu na konec občanské války zvyšuje už tak solidní originalitu filmu. V podstatě komorní vyprávění, jakási odysea, rámovaná jednotlivými kapitolami v deníku bývalého vojáka. Pár scén a myšlenek opravdu stojí za zhlédnutí. Velice příjemné překvapení. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Mezi novodobími zombie filmy je tento snad jediný,který je natočen i pro normální lidi a ne pro teenagery,kteří se poslední dobou bojí úplně všeho,co má v žánru horor a přitom to ani strašidelné není(SAW má největší úspěchy).Horor tento film sice byl,ale nebylo to tak strašidelné.Po drama stránce se film povedl a to mě dost mile překvapilo.Ale některé scény se zombie tu byly zbytečné a docela mi to vadilo.Hodně lepší tři hvězdičky.Skoro až lituji,že nedávám 4,ale prostě si to nedovolím. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Je docela škoda, že do téhle televizní inscenace nenasypal nějaký židák více mrtvých prezidentů a jako scénáristu nenajal místo existenciálního filosofa nějakého bezskrupulózního gotického řezníka. Takhle jsou z toho jen další, Větrem odváté, unylé trampoty Vyhárané Scarlet, oscilující mezi zombie apokalypsou a Bergmanem. Každopádně nezvracím, atmosféru to má kulantní, mohl po tom vyjet třeba Refn a vytlačit další Gettysburg rising... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Režisér je zjevně Hillcoatův fanda, protože Exit Humanity do značné míry připomíná Cestu. Rozdíl je jen v tom, že ačkoliv v té je ta štreka hodně dlouhá, rozhodně se tolik netáhne. Co na tom, že atmosféra patří k těm velmi dobrým, když se děj dokolečka opakuje a hlavní postavou je protivná vousatá fňukna, která se o hraní ani nesnaží. Víc akce, míň filosofování. 30% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že zrovna tohle bude nějak zvlášť dobré, ale kupodivu to fakt dobré je. Dost lidi to každopádně nedá, protože slovo "pomalý" v tom filmu získává úplně nový rozměr ... Stake Land je v porovnání vyloženě akčňák. Exit Humanity je opět takový ten film ze škatulky postapokalyptických road movie pocitovek, tentokrát zasazený od časů občanské války a okořeněný zombíky. Atmoška vynikající, zombíci krásní ... úplně nadšenej nejsem, ale na 7/10 se to šplhá v pohodě. Nejlepší kanadský horor od Pontypoolu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama