Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem se obával, pač se to neodehrává v moderní době. To však nevadí. I když tu akce moc není, ta mne bavila a její part není až tak podstatný, sem tam padne pár výstřelů a konec se trošku rozjede. Herecké obsazení a samotné postavy jsou úplně fantastické, navíc zpracování příběhu působí docela originálně, člověk se aj dozví, jak vznikla ta nákaza. Jenom konec bych trošku dotáhl, jinak jsem se nenudil, působí to zajímavě a je to napínavé a perfektně zpracované. Pecka, 10/10 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tento kanadský postapokalyptický zombies-road-survival mě vůbec neurazil. Příběh je sice vyprávěn velmi pomalu, ale je zasazen do originální občansko-válečné doby, navíc je místy podbarven slušnými animacemi. Dá se tam najít pár klišé, ale čert to vem. Hercům jsem věřil, pár scén a nápadů bylo super, atmosféru to navzdory rozvleklosti také mělo Mě to bavilo. Slabý 4*, tedy 70%. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Mám rád originální filmy a to právě Exit Humanity je. Způsob jakým je příběh podán, mě skutečně bavilo, jak málo kdy a hlavně skvělé podávání kapitol. Jde o horor a dokonce o zombie horor, který má "hlavu a patu" na správném místě, což se často nestává. Děj je od začátku chytlavý, což je výhoda, herecké výkony také skvělé, hlavně hlavní postavy (Edwarda). Nejde o klišé záležitost, poněvadž pár momentů, které překvapí se najdou. Dalo by se říct, že vše funguje, jak by mělo a proč bych neměl dát plný počet že? Dokonce i atmosféra byla fantastická, protože měla své kouzlo a byla nevšední. Hodně zaujalo i občas vsunuté animované zpracování. Pár věcí, které bych zhatit mohl, by se našlo. Nutno podotknout, že jde o nízkorozpočtový film, proto si těch kvalit cením ještě daleko více.. 9/10 = 95% ()

movieband 

všechny recenze uživatele

"Jen bolest nám připomíná, že ještě žijeme." Vcelku podařený nízkorozpočťák, s vcelku sympatickými herci v čele s nádhernou představitelkou Issacovy sestry (její jméno tu není napsáno, bohužel), vcelku solidními zombivci, podařenou hudbou a vcelku originální dějem a podařeným zpracováním (ty animované kresby byly dost dobré). Jen ta atmosféra nebyla taková, jaká sem si myslel, že by mohla být. Možná se na to zase někdy podívám - 70%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Spíš Drama než Horor! Jak já nesnáším Vyprávěčské Filmy!! Film se rozjel někde po hodině a půl a to už bylo opravdu Pozdě.. Jako originální Film a hezky odvýpravěný Příběh To Beru, ale jako Horor těžký Odpad! O horor se to nelízlo ani Trošku.. Zombící chodili strašně pomalu.. Zkratka pustit si tenhle pomalý film po Hororu Devils Playground.. Kde zombící utíkali 40 km/hod a roztrhali vše, k čemu se přiblížili! Tady byli jednoduchou kořistí.. Takže Smůla! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama