Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Spíš Drama než Horor! Jak já nesnáším Vyprávěčské Filmy!! Film se rozjel někde po hodině a půl a to už bylo opravdu Pozdě.. Jako originální Film a hezky odvýpravěný Příběh To Beru, ale jako Horor těžký Odpad! O horor se to nelízlo ani Trošku.. Zombící chodili strašně pomalu.. Zkratka pustit si tenhle pomalý film po Hororu Devils Playground.. Kde zombící utíkali 40 km/hod a roztrhali vše, k čemu se přiblížili! Tady byli jednoduchou kořistí.. Takže Smůla! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Průvodce zombie světem v době občanské války v USA. Co bude příště? Zombie ve starém Egyptě, zombie při dobývání Tróje? Jděte páni tvůrci už s těmi zombie do pérdele a natočte konečně zase něco originálního. Dvě hvězdičky dávám za kameru a hezkého obrazového průvodce pravděpodobně kanadskou (protože pro filmaře levnější) přírodou. Animace jak z komiksů mě fakt nebrala. ()

Reklama

metal.storm odpad!

všechny recenze uživatele

V takomto prípade sa moc nemám k čomu vyjadrovať. Spracovanie nie je zlé, príbeh by sa u mnohých dal. Jediný problém je to, že som omylom narazila presne na taký tip filmu, ktorý mňa nedokáže udržať. Obkecávanie príbehu o zúfalom mužovi, do toho zombie a pokus o zmenu histórie, neexistuje aby som pri tom vydržala dve hodiny. Bohužiaľ, orientovala som sa žánrom a vôbec ma nenapadlo, že by to mohol byť film vedený takýmto štýlom. A to mám normálne pocit, že tie 3/4, čo som pri tom vydržala je pri takýchto filmoch môj osobný rekord. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Z toho, co ze začátku vypadalo na originálně pojatý zombie horůrek, se asi po dvaceti minutách vyklubala zhovadilost céčkovější, než Dead and the damned, což byl kousek minimálně o třídu koukatelnější, přitom taky chujovina. Ale alespoň to byla chujovina dokoukatelná, narozdíl od tohohle případu, kdy jsem měla problém dožít se titulků, kór když se to táhlo víc jak mdlý zombík bez končetin. Přežito 80 minut. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zombies. Podobne, ako upíri, ďalšie hororové klišé. Avšak na rozdiel od detí noci ma živí mŕtvi až tak nenudia a v tomto konkrétnom prípade tomu dosť dal dej, ktorý je umiestnený do obdobia vojny Juhu a Severu (!). Plusom je akiste i to, že o viac, než len o krv, ide snímke o melanchóliu, pomalý prístup a silnú atmosféru podporenú nostalgickým rozprávačom. Zvyšok dotvára obskúrny kasting, ktorý však ocenia len hardcore hororoví fanúšikovia (Dee Wallace, Bill Moseley, Stephen McHattie z Pontypool). ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno