Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenze (102)

Martinius odpad!

všechny recenze uživatele

huh, tak toto velkolepe dielo hodit rovno psychoanalytikom. pretoze je ublizene, nie humorne. mam pocit, ze typek, ktory to tocil, si z nejakeho dovodu chcel na tarantinovi vybit zlost. asi prave jemu kedysi spravil z riti stredovek. mensi zazrak vsak je, ze ta rozmrdana prdel nadobudla podobu filmu. ()

Azog odpad!

všechny recenze uživatele

Totální kravina, bez vtipu, bez nápadu, bez vtipu (vím, že to tady mám dvakrát, ale bingo je vtipnější). Navíc nikdy nepochopím, proč někdo paroduje komedie! Na konci "filmu" ,po titulcích, je sestřih zkažených "vtipných" záběrů (to se mi nelíbí nikdy nikde), ale dle mého měli titulky umístit na začátek, a považovat tak celou tuto kravinu za zkaženou. ()

Reklama

karlik4801 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem to neviděl a dávám odpad, protože prostě žádnej slizkej kretén nebude dělat parodii na nejlepší film na světě. Tenhle paskvil neměl nikdy vzniknout a měl by se zničit. Jsem rád že jsem to nikde nesehnal, abych se na to koukl, asi bych se nasral ještě víc. Stačí že vím, že něco takového existuje. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

OMG?Co top mělo kurva drát znamenat.Nejhorší film co jsem kdy viděl.Radši ani ne celej stačilo mi pět minut a šel jsem blejt a málem mi jeblo z té nudy a z toho kurevsky nevtipného vtipu.Vždy když na tuhe pičovinu pomyslím myslím na to že si strčím hlavu do vécka a že do ní hodim šavli.Fuj tajfl po dvaceti minutách jsem to vypnul a tento komentář je to poslední co s tímhle tzv. "Filmem" udělám.Naprostá sračka všech sraček.0% ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Přesně jeden a půl hvězdy. Podle mě to není pátý nejhorší film, existuje mnohem víc horších filmů než jenom čtyři, které ho předběhly. Proto dávám hvězdy dvě. Je tu pár dobrých vtípků a nápadů, u kterých jsem se dokonce nahlas zasmál, což se o některých současných českých komedií říct nedá. Filmu paradoxně škodí, že se drží pravidel žánru amerických parodií, kdyby si tvůrci přiznali, že fakt neumí točit a víc se utrhli ze řetězu, tak by udělali lépe. Na film jsem narazil náhodou a zaujal mě. Říkám si: „Na amatérkou parodii je to dost dobře natočené.“ Někdy uprostřed filmu jsem uviděl známějšího herce a začal pochybovat, jestli je to amatérský film. V závěrečných titulcích už jsem pochopil, že to natáčeli profifilmaři, sice nižší liga, ale přesto. Aha! Překvapení! To jsem nečekal. Proč na ČSFD má tolik odpadů a nenávistných komentářů si vysvětluji tím, že jsou to většinou fanoušci Tarantina a nesnesou, když si někdo kopne do jejich oblíbence a navíc si dovolí to nenatočit dobře. Je to uděláno jako lepší amatérská parodie, s několika fajn vtipy a dokonce občas s ne úplně dobře zvládnutou satirou. Tarantinův Pulp Fiction mám rád, a Plump fiction mě neurážel. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama