Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenze (102)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Kdysi, když jsem se na csfd snažil co nejrychleji nahnat prvních 500 hodnocení, jsem trochu podváděl a několik filmů, které jsem neviděl, ale byl jsem přesvědčen o jejich nekvalitě, jsem sepsul odpadem. A co může být horší než parodie na jeden z nejlepších filmů všech dob? Podle počtu hodnocení to tak udělalo více lidí, tím spíš, když sehnat tenhle "skvost" není vůbec jednoduché. Nedávno jsem se rozhodl tuto možnou křivdu napravit a Plump Fiction jsem si pustil. Očekával jsem béčkový bizár s přepálenými fóry. Dostal jsem kupodivu poměrně nudný amatérský snímek, který jako celek vůbec nedává smysl - podivně přeskakuje scény, některé opakuje s jinými herci, občas se rozhodne místo Pulp Fiction parodovat Reservoir Dogs nebo Natural Born Killers. Pozitivně bych hodnotil asi jen sountrack, který občas zvedl atmosféru. ()

zdenek305 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ani ne 1 minutu z tohohle "filmu" na youtube a dávám automaticky odpad už jen kvůli tomu, že se někdo neštítil pošpinit a znesvětit takovéhle mistrovské dílo jako je Pulp Fiction a udělat z toho tuhle... bohužel nevím, jak přesně to nazvat, jelikož komedie to není, parodie taky ne, nazývat to filmem asi nebude taky morálně korektní.... ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Blbeček menom Bob Koherr sa chcel stať slávnym filmovým režisérom. Svoju kariéru chcel odštartovať náramne vtipnou paródiou na snímky Quentina Tarantina. Preto v roku 1997 zrežíroval titul "Plump Fiction". No bolo to tak stupidné, primitívne a trapné, že si už viac pri filme ani neškrtol. Nikto nechcel riskovať, že by znova natočil podobnú pičovinu. A tak milý pán Koherr skončil ako seriálový režisér na stanici Disney Channel, kde systematicky degeneruje vkus mladých divákov. Jedine na to je tento babrák dobrý. Jeho "Plump Fiction" bol mega odpad! ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Přesně jeden a půl hvězdy. Podle mě to není pátý nejhorší film, existuje mnohem víc horších filmů než jenom čtyři, které ho předběhly. Proto dávám hvězdy dvě. Je tu pár dobrých vtípků a nápadů, u kterých jsem se dokonce nahlas zasmál, což se o některých současných českých komedií říct nedá. Filmu paradoxně škodí, že se drží pravidel žánru amerických parodií, kdyby si tvůrci přiznali, že fakt neumí točit a víc se utrhli ze řetězu, tak by udělali lépe. Na film jsem narazil náhodou a zaujal mě. Říkám si: „Na amatérkou parodii je to dost dobře natočené.“ Někdy uprostřed filmu jsem uviděl známějšího herce a začal pochybovat, jestli je to amatérský film. V závěrečných titulcích už jsem pochopil, že to natáčeli profifilmaři, sice nižší liga, ale přesto. Aha! Překvapení! To jsem nečekal. Proč na ČSFD má tolik odpadů a nenávistných komentářů si vysvětluji tím, že jsou to většinou fanoušci Tarantina a nesnesou, když si někdo kopne do jejich oblíbence a navíc si dovolí to nenatočit dobře. Je to uděláno jako lepší amatérská parodie, s několika fajn vtipy a dokonce občas s ne úplně dobře zvládnutou satirou. Tarantinův Pulp Fiction mám rád, a Plump fiction mě neurážel. ()

bernau84 

všechny recenze uživatele

Mám nejasný pocit že tady někdo někomu šáhl na boha a už ho všichni chcete kamenovat... jasně žádná brutální kvalitka to neni ale čtvrtý nejhorší film co kdy byl? proboha to snad ne! to jste nikdo neviděli nic strašnějšího? tady byly aspoň občas pokusy o vtip a to se cení... viděl sem to několikrát a že bych byl kdovíjak zhnusen to ne.... oproti Bláznivému exorcistovi nebo Pánské jízdě to ujde!!!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama