Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenze (102)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ľudí, ktorí hodnotili tento film možno rozdeliť na dva typy. Prvým sú fanatici tak unesení Tarantinovým Pulp Fiction, že ich natočenie paródie ich obľúbeného filmu vytočilo tak, že mu dávajú hodnotenie odpad!. To je 95% ľudí, ktorí tento film hodnotili. Potom sú tu ostatní užívatelia, hodnotiaci parṕdie ako také. Z tých predstavuje Plump Fiction slabší priemer. Skvelo zvládnutými časťami sú pasáže imitujúce rozhovory v aute, tanec v bare (ktorý je asi najlepšou časťou Pulp Fiction) a celkovo postavy stvárňujúce a zastupujúce Vincenta Vegu a Fabienne. Výber piesní je rovnako výborný ako vo filme z ktorého si Bob Koherr strieľa. Zvyšok je aj na úroveň paródií slabé. Celkovo film nedosahuje úroveň Scary Movie či Bláznivej strely ale prevýši 50 odtieňov čiernej, ktorá ma na čsfd 35%. Tu je vidieť zaujatosť užívateľov tejto databázy. Na druhej strane ich chápem, aj môj úsudok by zrejme zkreslilo ak by sa niekto pokúsil natočiť paródiu na Bergmanovu Siedmu pečať či Kubrickov Mechanický pomaranč. Tak odvážny ( alebo skôr hlúpy) režisér sa však ešte nenašiel. To je rozdiel medzi Kubrickom, Bergmanom a Tarantinom. Filmy prvých dvoch si netrúfne zosmiešňovať nikto. Pre nezaujatých užívateľov sa film pohybuje na úrovni 35%... ()

Polik_ 

všechny recenze uživatele

Jen pro představu, abyste věděli jak přesné to 5% hodnocení je, tohle je poměr komentářů tady: 20%  – Ani jsem se neobtěžoval se na to podívat, ale je to odpad; 30% – On si někdo udělal srandu z mého oblíbeného filmu? To snad ne; 49% – Quentin Tarantino je moje celoživotní modla a každý, kdo si z něj nebo z jeho mistrovského díla udělá srandu, by měl být postaven před soud za zločin proti lidskosti; 1% – Smysluplné komentáře, bez brečení zamindrákovaných Tarantinovců; Parodie jako taková to není vůbec špatná (rozhodně ne 5%!), překážkou však je, že každý druhý vtip je referencí na něco z americké kultury a jako běžný Evropan nemáte bez dohledávání některých jmen nebo referencí šanci pochopit všechno tak, jak Koherr zamýšlel. ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Kdysi, když jsem se na csfd snažil co nejrychleji nahnat prvních 500 hodnocení, jsem trochu podváděl a několik filmů, které jsem neviděl, ale byl jsem přesvědčen o jejich nekvalitě, jsem sepsul odpadem. A co může být horší než parodie na jeden z nejlepších filmů všech dob? Podle počtu hodnocení to tak udělalo více lidí, tím spíš, když sehnat tenhle "skvost" není vůbec jednoduché. Nedávno jsem se rozhodl tuto možnou křivdu napravit a Plump Fiction jsem si pustil. Očekával jsem béčkový bizár s přepálenými fóry. Dostal jsem kupodivu poměrně nudný amatérský snímek, který jako celek vůbec nedává smysl - podivně přeskakuje scény, některé opakuje s jinými herci, občas se rozhodne místo Pulp Fiction parodovat Reservoir Dogs nebo Natural Born Killers. Pozitivně bych hodnotil asi jen sountrack, který občas zvedl atmosféru. ()

karlik4801 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem to neviděl a dávám odpad, protože prostě žádnej slizkej kretén nebude dělat parodii na nejlepší film na světě. Tenhle paskvil neměl nikdy vzniknout a měl by se zničit. Jsem rád že jsem to nikde nesehnal, abych se na to koukl, asi bych se nasral ještě víc. Stačí že vím, že něco takového existuje. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že film jsem z velké části produkoval a zaplatil ze svého lednového důchodu. Ano, má své chyby, ale když se Vám narodí mentálně postižené dítě, také ho musíte mít rádi, i když je Vám bytostně odporné a chtěli by jste ho utopit. Cokoliv co mne nezhnusí, ale občas debilitou pobaví si odpad nezaslouží. Hodnocením kompenzuji to hrozné černé číslo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno