Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenze (102)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Skaldův příběh a hodnocení je podobné jako u mě. Ale kdybych dneska viděl toho ubožáka co "parodoval" (to slovo už nemůže být ani v uvozovkách, protože parodie je aspoň trochu vtipná) Travoltova Vincenta Vegu, dostal by pěstí. A nejen jednou. Anebo víte co, přineste mi radši "režizéra" tohohle, stydím se za to označení, filmu a nechte mě o samotě s ním a gumovou hadicí... ()

Azog odpad!

všechny recenze uživatele

Totální kravina, bez vtipu, bez nápadu, bez vtipu (vím, že to tady mám dvakrát, ale bingo je vtipnější). Navíc nikdy nepochopím, proč někdo paroduje komedie! Na konci "filmu" ,po titulcích, je sestřih zkažených "vtipných" záběrů (to se mi nelíbí nikdy nikde), ale dle mého měli titulky umístit na začátek, a považovat tak celou tuto kravinu za zkaženou. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rozhodne mi tu príde čudné, ako v tejto nadmernej paródii niekto čaká osvetu. Ovšem, že tu nejde o niečo čo by sa dalo prirovnávať ku klasikám ( STRELY ), ale tento žáner je daný štýlom, ktorý je nemennou záležitosťou. Záleží už iba na tom, ako ku tomu pristupujú samotný tvorcovia. No a títo, sa podľa mňa držali pravidiel, ako kliešť. ()

Gizzmo odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné, otřesné, nejhorší....nic co by stálo za pochvalu a na to, že jde o komedii, tak jsem se smál pouze tomu jaká jest to TRAPÁ, NEVTIPNÁ "ujetina". Chtěl bych vážne poznat toho, kdo něco takového dokoukal do konce a nepotřeboval lékařské ošetření. To nejlepší z celého fimy jsou zřejmě jen závěrečné titulky, ke kterým jsem se ovšem už nedostal, protože zhruba ve 20-té minutě, mě to začlo tak neskonale bavit...až sem to VYPNUL....upřímě snesu hodně, ale co je MOC to je MOC... ()

zdenek305 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ani ne 1 minutu z tohohle "filmu" na youtube a dávám automaticky odpad už jen kvůli tomu, že se někdo neštítil pošpinit a znesvětit takovéhle mistrovské dílo jako je Pulp Fiction a udělat z toho tuhle... bohužel nevím, jak přesně to nazvat, jelikož komedie to není, parodie taky ne, nazývat to filmem asi nebude taky morálně korektní.... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama