Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Thriller

Recenze (13)

plakát

Legenda o opilém Mistrovi (1994) 

Mě se zcela zdá, že někdo zpočátku nasadil této filmové slátanině hvězdiček moc a ostatní ho jako slepé ovce následovaly. I když opomenu nevtipně potrhlé scény, tak přesto toho zůstává hodně abych kroutil hlavou co se na tomhle může líbit. Jedna věc tu ale skutečně je a to právě Jackie Chan, ten je tím nejlepší na celém filmu a to doslova. Možná že jsem jen film vzal za špatný konec, ale domlouvání bitek na ulici typu: " Tak poď ukážu ti můj prasečí chmat!", jenž následně doplní odpoveď: "Na můj Rambo styl to nemá!" je vážně trochu z cesty a to i přesto, že toleruji filmy, kde jeden člověk dokáže pobít celé masy lidí aniž by byl on sám zraněn. A proto se raději kouknu na "Krvavý sport" 3x posobě, než vidět tohle ještě jednou....Jackie vážně špatnej vtip a ostatní zamyslete se, než ohodnotíte plným počtem....

plakát

96 hodin (2008) 

Takový James Bond, s ohraným příběhem, ale i přesto povedený. Rozdodně jsem se nenudil, díky rychlému sledu, skrátka akce za akcí a žádná nuda i prár scén mě zaujalo natolik, že jsem si je pustit ještě jednou.....sečteno podtrženo ten film něčím přitahuje, jen nevím čím:)...

plakát

Ledová planeta (2004) odpad!

Přišel jsem, viděl jsem a vypnul jsem....Vážně mi není jasné proč se utrácí peníze za takové filmové skvosty. Na filmu není absolutně nic co by stálo za pochvalu a pan Lundgren tomu ještě nasadil korunu.

plakát

Svět podle Prota (2001) 

Jak přišel, tak odešel...skvělá podívaná, která mě donutila kládst, si otázky a u které jsem se nenudil, i když je film plný rozhovorů a téměř žádná akce. Po celý film jsem byl napochybách, jak to vlastně s panem Protem je, zda je K-PAXan, nebo jen obyčený člověk?..no i sám konec filmu mě nikterak nepřesvětšil...otevřené konce zbožňuji..

plakát

Donnie Darko (2001) 

Skvělá ponurá atmosfréra s perfetkním koncem, přesně jak mám rád. Místami jsem myšlenkami zahýbal ke skvělému filmu a taktéž skvělému seriálu Městečku Twin Peaks, což právě tento snímek mi tak náramně připomínal.

plakát

Plump Fiction (1997) odpad!

Strašné, otřesné, nejhorší....nic co by stálo za pochvalu a na to, že jde o komedii, tak jsem se smál pouze tomu jaká jest to TRAPÁ, NEVTIPNÁ "ujetina". Chtěl bych vážne poznat toho, kdo něco takového dokoukal do konce a nepotřeboval lékařské ošetření. To nejlepší z celého fimy jsou zřejmě jen závěrečné titulky, ke kterým jsem se ovšem už nedostal, protože zhruba ve 20-té minutě, mě to začlo tak neskonale bavit...až sem to VYPNUL....upřímě snesu hodně, ale co je MOC to je MOC...

plakát

Válka světů 2: Další vlna (2008) odpad!

Nepsané pravidlo, které říká že "dvojka" je horší, než "jednička" zde platí víc než dvojnásobně. O tomhle úletu nemá cenu ani hovořit, protože všechny skutečnosti, které tvoří film DOBRÝM zde nejspíše vystříhaly....... Takže kdo se odváží tento film shlédnout....přeji hodně štěstí!!!!

plakát

REC (2007) 

Dokud jsem neviděl, nemohl jsem uvěřit, že hororu typu "zombie", může k dokonalosti chybět tak málo. Opravdu jde o jedenu z nejlepších záležitostí toho typu, kterou jsem kdy viděl. I když záčátek je tak trochu "ňůďo", ale zato pak je o zábavu postaráno. Skvělá atmosféra starého činžovního domu působí sama osobě zvláštním dojmem a do toho ještě naši zmutovaní kamarádi. Navíc nejde o přehnanou ptákovinu, kde si "frajer" dává 20 zombie naráz...vše se drží v normě a celá věc dává vcelku i logická vysvětlení (např. zprvu jsem se divil, že policie dům tak rychle obšancovala...později mi však tato otázka byla zodpovězena :) ). Sem tam mi však vadila ruční kamera, kdy jsem pořádně nemohl zhodnotit co se vlastně děje, ale možná nebýt právě jí, potom by zdaleka nešlo o něco tak dobře natočeného....Takže všem milovníkům hororů jen [RECommend].

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Nechci ani pomyslet, že na film, na který sem čekal tak dlouho dopadl takhle mizerně. Popravdě tento snímek nemá s Aktami X nic společného, snad jen kromě Foxe a Dany. Zkrátka ten, kdo šel do kina na Akta X a čekal Akta X, si musel po chvíli klást otázku, zda sedí ve správném sále na správném filmu. Nezakopnete o žádnou nadpřirozenost, nebo něco paranormálního, až na jistého kněze, který mívá vidiny (Možná jediný rozumný důvod, proč tento film pojmenovat právě Akta X). Podle mě jde spíše o průměrnou kriminálku, kde tématem vyšetřování jsou pohřešované osoby. Navíc podtitul „Chci uvěřit“ mi vzhledem k obsahu skutečně nesedí, i když náznaky proč zrovna tento podtitul se ve filmu objevují (např. Fox se dívá na fotku své sestry). Celkově na snímku nic zajímavého šetřený případ začne a šetřený případ se vyřeší, jasně daná pravidla. Napětí vázne po celou dobu sledování a fanoušky akčnějších scén musím taktéž zklamat. Vše se táhne v klidném duchu a pohodě…bezesporu odpočinkový film. Jediná záchranná brzda této záležitosti je David Duchovny a Gillian Anderson. Tak pokud už vážně nebudete mít na co koukat zkuste to a pokud od začátku žádná akta čekat nebudete, potom pro vás jen lépe….

plakát

Mejdan v Las Vegas (2008) 

Jako milovník komedií, se mi toto jako komedie zamlouvá dostatečně. Vtipných scén dostatek a překvapivě povedených. Na začátku nechtěný sňatek, poté výhra jisté sumy peněz, nucené soužití a v konečné fázi zamilováni bez přetvářek. Sice začátek udává konec (jak by mohli jinak skončit než spolu), ale vzhledem k velkému dění různých situací se toto dá oželet. Je třeba brát tuto komedii trochu s nadhledem, jinak by mohlo dojít k dojmu, že jde o nesmírnou zpitomělost. Navíc Ashton Kutcher v roli nekonečného pohodáře se mi sem dokonale hodil, stejně tak jako jeho „nechtěný“ protějšek (Cameron Diaz). Romantika je věcí, které jsem se zde obával, ale v konečné fázi to není zas až tak strašné. Koneckonců romantika v takovém podání a to v nepřeberných množstvích naschválů, které si ti dva způsobují se mi zdá být tou pravou a jedinou pro mě přijatelnou.…Nevím jak ostatní ale klidně bych si po delší době „Mejdan v Las Vegas“ pustil znovu.