Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky po invazi Marťanů na Zemi, představy a noční můry George'a Herberta se vyplnily. Oni se vrátili. Země byla opět napadena mimozemskou civilizací z kosmu. Tentokrát ale, armáda je nebude chtít zničit jen na Zemi. Chce si to s nimi vyřídit i na červené planetě MARS. (LIVINGDEAD)

Recenze (47)

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

MegaOdpad! Bol som prekvapený, keď sa mi do rúk dostalo akože pokračovanie War of the Worlds... žiadna reklama, že pokračovanie kinohitu?! Už prvé zábery mi dokázali, že prečo je tomu tak. Naozaj otrasná kravina až sračka! Vrcholom je interiér kozmickej lode... to je vážne igelit, krepový papier. Štyria herci čo pobehujú na nejakom vrakovisku áut, to akože je super tajná vojenská základňa... atď. proste škoda strácať čas nad týmto "filmom". ()

Booman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc. Nechutný efekty, herecký výkony jak ze školní besídky, děj se rovnal nule a jedinej důvod proč jsem viděl tuhle sračku asi až do půlky bylo to, že jsem se docela bavil při sledování toho cirkusu na kolečkách. Stejně jako by člověk měl vidět ty nejlepší filmy a mohl si říct, tak takhle vypadá dobrej film, tak by měl vidět i takovouhle zhůvěřilost, aby si mohl říct, tak tohle je ješte furt film. ()

Reklama

Profík odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nechtěl napsat "nejhorší film, který jsem kdy viděl", takových kandidátů bývalo víc. Ale tady je to jasné. Nejhorší žumpa všech žump. Scénář je slaboduchý s dírami jako Grand canyon a nelogičnostmi, které by poznal i šimpanz. Ale bohužel to není ani náhodou alespoń legračně pitomé, jen totálně ubohé. 0%. ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Plně se všemi, kdo dali odpad souhlasím, jenom ještě přidám další poznatek a to, že hudba ve filmu je často více nahlas než hlasy (ne)herců, takže jim není moc rozumět. Ale to v tomto filmu je stejně uplně jedno. Každopádně doporučuji shlédnout, abyste viděli, co je opravdu, ale opravdu špatný film! ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se před pár dny díval na první díl, netušil jsem, že existuje i druhý a že ho za pár dnů budou dávat na Barrandově. Tentokrát dávám bez milosti odpad. Nedodíval jsem se. Možná mi na konci něco ušlo, hodně se tam mluvilo o cestování v čase, takže je možné, že veškeré rozdílnosti oproti jedničce byly vysvětleny právě na konci filmu. Georgeova žena se v druhém díle nevyskytuje, takže tentokrát divák neuvidí žádné kozy. Pokud si dobře vzpomínám, měly mimozemské transportéry v prvním dílu šest nohou, takže netuším, proč mají v druhém díle nohy jen tři. Největší záhadou je pro mě ale změna pohlaví Georgeova potomka, který byl původně dívka a teď je kluk. Nejspíš se jedná o chybu dabingu, Alex je přece jen mužské i ženské jméno a k záměně mohl přispět i jeho androgynní vzhled, ale pokud si dabéři nedokáží pohlídat něco takového, je to smutné. Dále je směšné, že ačkoliv dokázali tvůrci (jinak naprosto mizerných) efektů vytvořit stovky stíhaček, z důvodu nízkého rozpočtu se podíváme do kokpitu tak maximálně dvou. Ze stejného důvodu pak film působí neskutečně vyprázdněným dojmem, kdy se o záchranu světa starají dva vědátoři v improvizovaných podmínkách a lidskou tvář aby člověk pohledal. Režie se tentokrát ujal sám C. Thomas Howell, představitel hlavního hrdiny, což by jinak mohla být zajímavá změna, ale u takovýchhle filmů je to úplně jedno. (1 170.) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama