Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Poměrně netradiční sci-fíčko, ve kterém se na jakési pouštní planetě nahánějí future vojáci při jakési komorní partyzánské válce světů. Mrknite do galerie, hodně vám napoví a o moc víc toho ani neuvidíte. Ke konci se trochu míchá kartama, ale na mdlém výsledku to nic moc už nezmění. Snaživý nízkorozpočťák, který může scifi fanouška pobavit, ale taky ne příliš zainteresovaného diváka slušně unudit. 66% je více než adekvátní. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Loď ztroskotá na pusté planetě a zbylá posádka nahání uprchlého vězně pouští a skalami, které připomínají rodiště Anakina Skywalkera. Čistá sci-fi s nehloupým příběhem, který si pohrává s otázkou přežití rasy a je tahounem filmu. FIlm vystihuje slovo "jednoduchost", vastačí si s pár herci, prostředím a příběhem. # příběh 6 | hudba 6 | humor 0 | akce 3 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tenhle fanouškovský nízkorozpočťák vzbuzoval obavy a naplnil je, Collorovi krátkometráže sou ubohé a kdyby nebyl idiot, mohl natočit svůj nejlepší, jenže roztáhl stopáž na nesnesitelných 90 minut, se scénářem vykutáleným jak od 15. letýho comixovýho honibrka co viděl všechny díly Strartreku. Jeden zajímavý zvrat a na rozpočet povedené kostýmy nezachraní tu rozbředlou nudu s nulovým scénářem, dokud Poitier prudí šéfa šlo to, ale ve 35tý minutě jsem měl pocit že film trvá už 2 a půl hodiny. Po nádherných záběrech na poušť v arizoně a pochodování dvou maníků se to dopracovalo k finiši filmu Enemy Mine a nejhorší je, že to mělo přijít po 20 minutách. 40%. Začátek vypadal slibně, škoda. ()

KoleckoR 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduše natočený film, prakticky se dvěma herci. Pokud se zde hovoří o nějakých zvratech, tak jsem nějaké zásadní postrádal. To, že se z vězně vyklube člověk bylo celkem jasné. Pak je tady hra na honěnou v poušti, kdy chvilku je na vrcholu ten, pak zase druhý. Nějak extra mě to nezaujalo. A masky, ty byly opravdu hrozný... ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Tváří se to hodně futuristicky, ale výstroj/výzbroj připomíná spíš komiks Příhody Malého boha, co vycházel v ábíčku tak před padesáti lety. Ale je super mít neobydlenou planetu, kde normálně svítí slunce, lítaj ptáci a den trvá 33 hodin, to se to pak hraje na vojáky. Trochu to brnká o zneklidňující otázky ohledně existence lidstva, ale v tomhle dost směšném pojetí mě to zas až tak nezneklidnilo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama