Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenze (102)

zdenek305 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ani ne 1 minutu z tohohle "filmu" na youtube a dávám automaticky odpad už jen kvůli tomu, že se někdo neštítil pošpinit a znesvětit takovéhle mistrovské dílo jako je Pulp Fiction a udělat z toho tuhle... bohužel nevím, jak přesně to nazvat, jelikož komedie to není, parodie taky ne, nazývat to filmem asi nebude taky morálně korektní.... ()

karlik4801 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem to neviděl a dávám odpad, protože prostě žádnej slizkej kretén nebude dělat parodii na nejlepší film na světě. Tenhle paskvil neměl nikdy vzniknout a měl by se zničit. Jsem rád že jsem to nikde nesehnal, abych se na to koukl, asi bych se nasral ještě víc. Stačí že vím, že něco takového existuje. ()

Reklama

bernau84 

všechny recenze uživatele

Mám nejasný pocit že tady někdo někomu šáhl na boha a už ho všichni chcete kamenovat... jasně žádná brutální kvalitka to neni ale čtvrtý nejhorší film co kdy byl? proboha to snad ne! to jste nikdo neviděli nic strašnějšího? tady byly aspoň občas pokusy o vtip a to se cení... viděl sem to několikrát a že bych byl kdovíjak zhnusen to ne.... oproti Bláznivému exorcistovi nebo Pánské jízdě to ujde!!!! ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Filmy zde parodované: Pulp Fiction, Gauneři (Reservoir Nuns,haha), Forrest Gump, Takoví normální zabijáci (Gulliver Stone, haha), Clerks, Priscilla královna pouště (dezertů, haha), Piano. Dále zde byl jakýsi fake Spike Lee, transvestita z Pink Flamingos, fake Chris Walken (haha) a pár dalších narážek na jiné postavy z filmů a herce (Ann Margaret, Liz Taylor, M.Jackson). Mohla to být dobrá parodie, kdyby to natočil třeba Zucker nebo Abrahams, takhle to bylo jen blbý, ale párkrát sem se přece jen zasmál. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že film jsem z velké části produkoval a zaplatil ze svého lednového důchodu. Ano, má své chyby, ale když se Vám narodí mentálně postižené dítě, také ho musíte mít rádi, i když je Vám bytostně odporné a chtěli by jste ho utopit. Cokoliv co mne nezhnusí, ale občas debilitou pobaví si odpad nezaslouží. Hodnocením kompenzuji to hrozné černé číslo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama