Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou snímku Now Is Good je mladá dívka Tessa Scott (Dakota Fanning), která i přes svůj nízký věk umírá na leukémii. Tessa, která je smířena se svou nemocí, ovšem nehodlá pasivně čekat na to, až její čas vyprší, a proto si sepíše seznam věcí, které by ráda ještě stihla. Jednou z priorit na jejím seznamu je ztráta panenství. (Riddick77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

klerik 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy sa ťažko kritizujú... Chápem, že film chce poukázať na vplyv choroby na mladého človeka, lenže kvôli tomu dosť ostáva utopený v teenagerskom (romantickom) žánri. Vzťahy v rámci rodiny sú zaujímavo načrtnuté, ale stále ide len o YA romancu, akých nie je zase až tak málo. Film je inak svižne natočený, dobre zahraný a finále je príjemne nepatetické a pritom dostatočne hlboké... JA, EARL A DIEVČA NA ZOMRETIE pôsobilo originálnejšie a NA VINE SÚ HVIEZDY bolo o trošku súdržnejšie... ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Musim se sam sebe ptat, kdy uz takovyhle film skonci nejak originalne. Pokud se filmu podarilo me dojmout, stalo se tak az v zaveru. Plno dojemnych scen vyznelo naprazdno a sekce filmu tohoto typu je jiz kazdorocne pravidelne zaplnovana. Irvine hraje jak poleno a za dakotu hraje vzhled, chce to zajimavejsi pribeh a ne se utahat na hlavni dejovy linii, coz je "exitus" pro filmy o smrtelnych nemocich. V tomhle ohledu je 50/50 vynikajici. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.3/10] | me: Ťažký film, ktorý vám určite nezlepší náladu. Je to film o zdanlivo nezlučiteľných témach a citových následkoch ich spojenia. Musím priznať, že hoci je film ozaj dobre spracovaný, nie som fanúšik tohto žánru. Nebyť Dakoty a veľmi slušného hodnotenia, určite by som si tento kúsok nepozrel. No napriek obom týmto faktom, nie som rád, že som ho videl. Aj keď sa jedná o dobre herecké výkony, práve jeho reálnosť a náročnosť ústrednej myšlienky stoja za veľmi smutným konceptom a to je práve fakt, ktorý ma nepotešil. Čiže v skratke: Film je fo dobrý, no útoči na tie najbolestivejšie miesta a ja toto nemám vo filmografii rád.Will I still be your brother when you're dead? ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečnej film. Stejně od začátku víte, jak to skončí, takže akorát sledujete nesympatickou Dakotu Fanning, jak si poslední měsíce před smrtí strašně užívá a navazuje vztah s nějakym hezounkem ze sousedství. Ono to podle toho filmu vypadá, že rakovina je vlastně hrozná pohoda, že si můžete život užívat na plný pecky a o nic se nestarat. Sice je to dost nevěrohodný, ale řikal jsem si, že to aspoň neni klasickej srdceryvnej doják. Jenže ke konci začnou všechny ty dojemný a srdceryvný okamžiky přibejvat. Takže zhruba hodina je taková nic moc romantická komedie a zbytek klasická ždímačka na slzy. Nejvíc z celýho filmu se mi líbily úvodní titulky. Pak ještě stojí za zmínku pár záběrů z pobřeží (sice kýčovitejch, ale pěknejch) a docela slušná muzika. Tohle stačí dohromady tak na ty 2 hvězdy. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zas ďalší z filmov,ktoré sa vám riadne dostane pod kožu.Veľmi silný príbeh o holke,ktorá sa po svojom vysporiada s tým že ma rakovinu a veľa času jej už neostáva.Tie dialógy sršia cynizmom.Naozaj jeden s tích lepších filmov s touto veľmi ťažkou témou,ktorou vážna choroba určite je.Film viac ako napetím ma dostal svojim dobre spracovaným dejom,nehovorím že tam nebolo pár frustrujúcich momentov ale len v pár.Tento film je založený hlavne na jednej postave a to D.Fanning ktorá zahrala rolu umierajúcej teenegerky s prehľadom a dobrý boli aj ostatný herci.Len ja som strašná osoba,nedá mi neporovnať ho s inými a musím aj dodať kvalitnejšími snímkami a to sú Walk to Remember a My Sister's Keeper boli poňaté svižnejšie a hlavne precítenejšie ako tento. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo v Londýně a Brightonu a v jejich okolí. (Terva)
  • V knižní předloze má Tessa hnědé vlasy. Olivia Williams, která ztvárnila matku Tessy, však nosila při natáčení blond paruku, a tak mohla Dakota Fanning jako její dcera zůstat blondýnou. (zuza99)

Reklama

Reklama