Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde v Latinské Americe kotví loď s 400 milióny dolary na palubě. Peníze byly ukradeny chladnokrevnému drogovému magnátovi Loomisovi (Patrick Stewart). Ten samozřejmě peníze chce zpět a úkolem pověřil nelítostného zabijáka Armora (Denis Leary) a jeho bandu. Jediný, kdo ví, kde loď kotví, je prosťáčkovský a lehce vyšinutý zločinec Dani (Christopher Lambert). Na něho má spadeno drsňácký agent z oddělení narkotik Cole (Mario Van Peebles), který zase jako jediný zná jméno lodi s nákladem peněz. Ačkoli jsou Dani a Cole okolnostmi přinuceni spolupracovat, neznamená to, že se nebudou podrážet a každý nebude sledovat svůj vlastní cíl. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

tron 

všechny recenze uživatele

„Preboha, ty sa kúpeš s guľovnicou?“ – „Kačičku som stratila.“ Neubehne ani šestnásť minút a už je tu Patrick Stewart s fúzmi, Christopher Lambert je zmlátený ako predposledné prašivé psisko v dedine, krčmár z DESPERADA skončí s guľkou medzi očami, dievčatko sa stane svedkom popravy svojich rodičov a niekomu ďalšiemu je (síce omylom, ale aj tak) amputovaný jazyk... tvorcovia príjemne béčkarsky ladených PIŠTOĽNÍKOV sa veru s nikým a ničím nezdržujú. A potom sa to rozbehne: džungľa, hady, zbrojné sklady, helikoptéry, naháňačky, prestrelky, ručné bitky, bozkávanie sa dvoch driemucich chlapov, vodopád, jedenie chrobákov, buddy komédia... Scenár: Stephen Sommers. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slušnej Buddy movie kousek ze zlatých devadesátek. Souhra mezi Lambertem a Van Peeblesem funguje solidně a akční scény rozhodně neurazí. Škoda, že ze záporáků tu nemá nikdo podle mě pořádný prostor, ale ty pohřby v podání Patricka Stewarta určitě pobaví. První půlka má kvalitní tempo pak už to místy drhne příběh není zrovna oskarovej, ale co od podobnýho béčka svý doby vlastně chtít...65% ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Klasická béčková střílečka, která potěší zejména staromilce nebo ty, kteří ještě pořád věří, že Lambert umí hrát. Nakonec také film, kde si na kriplkáře Patrik Stewart nacvičoval roli profesora Xaviera. A roli lorda Rolfa hrál Vladimír Leraus. Kdo to dá pětkrát rychle za sebou, nechť mi napíše něco teplého do pošty. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Svižné, akční, zábavné. Tři podstaty kvalitního akčního filmu, kterým Pistolníci bezesporu jsou. Sice dávám tři hvězdičky, ale musím říct, že dvojka Lambert - Van Peebles rozhodně řádila, ať už dialogy nebo akcí. A jak to tak bývá tak ani nepřítel není od kvality daleko. Denis Leary, můj oblíbenec se rozhodně neztratí, a díky ní vznikla možná řekl bych trošku pozapomenutá výprava za 400 miliony dolarů na palubě lidi, která určitě nenudí a na hodinu a půl příjemně pobaví. Škoda, že takové filmy už dneska tolik k vidění nejsou. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Na Lamberta povedený akčňák, rozhodně o dost lepší než třeba pokračování Highlandera (kterékoli). Schéma je celkem klasické - dva chlapíci, kteří se nesnášejí, ale musejí spolupracovat kvůli společnému zištnému cíli. Tu a tam ve filmu probleskne i nějaký fórek. pozn.: naposledy jsem to viděl zhruba před dvanácti lety, takže hodnocení berte s rezervou. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama