Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde v Latinské Americe kotví loď s 400 milióny dolary na palubě. Peníze byly ukradeny chladnokrevnému drogovému magnátovi Loomisovi (Patrick Stewart). Ten samozřejmě peníze chce zpět a úkolem pověřil nelítostného zabijáka Armora (Denis Leary) a jeho bandu. Jediný, kdo ví, kde loď kotví, je prosťáčkovský a lehce vyšinutý zločinec Dani (Christopher Lambert). Na něho má spadeno drsňácký agent z oddělení narkotik Cole (Mario Van Peebles), který zase jako jediný zná jméno lodi s nákladem peněz. Ačkoli jsou Dani a Cole okolnostmi přinuceni spolupracovat, neznamená to, že se nebudou podrážet a každý nebude sledovat svůj vlastní cíl. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

kingik 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený film. Co taky čekat od slabého režiséra Derana Sarafian, že. Nutno však dodat, že tentokrát dostal k dispozici naprosto pitomý scénář nedávající smysl. A podle toho to vypadá. Jednotlivé scény na sebe téměř nenavazují, o nějaké zajímavé zápletce nemůže být řeč a všeho všudy se tu vyskytují asi jen dvě povedené scény a pár gagů, které jsou tak blbé, že se prostě nedá se jim nezasmát. Lambert s Peeblesem se po celou dobu tváří neskutečně trapně. A asi je to tím, že jim až na place došlo, v čem to vlastně hrají. Jednoduše hráli v kravině. 40% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Jen co jsem tě vytáhnul z jedný díry, našel sis jinou" Tahle (zde naprosto podhodnocená) nadupaná, svižná šílenost s názvem Pistolníci si prostřílela trnitou cestu až na samotný vrchol akčního béčka. Z Lamberta přímo srší "šílenost" na všechny strany a z jeho parťáka, charismatického pistolníka Peeblese jde místy opravdu strach! Naprosto špičkové dialogy napumpované vtipem, které se nenechaly zkazit dabingem (J.Pomeje), skvělé akční momenty a perfektně "slizský" záporák D.Leary mi dovolují nabýt pomlyslný ČSFD zásobník a vystřílet 5*!! ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Klasická béčková střílečka, která potěší zejména staromilce nebo ty, kteří ještě pořád věří, že Lambert umí hrát. Nakonec také film, kde si na kriplkáře Patrik Stewart nacvičoval roli profesora Xaviera. A roli lorda Rolfa hrál Vladimír Leraus. Kdo to dá pětkrát rychle za sebou, nechť mi napíše něco teplého do pošty. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedno z najzabavnejsich akcnych beciek s neskutocne vtipnou a dokonale zohratou ustrednou dvojicou Lambert - Peebles. Na strane zaporakov zase uraduju drsny Leary a slizky Patrick Stewart. Akcia je sice len standardna, ale to nevadi. Aspon je natocena dokonale prehladne a ked niekto po niekom vystreli, tak vybuchuju stare dobre kapsulky a nie trapne digitriky. Vdaka sviznemu tempu a skvelym hlaskam film ani na sekundu nenudi a aj po rokoch som sa skvele bavil. Film z cias, ked este oznacenie becko neznamenalo nieco negativne. 8/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze to brutalne zhorelo v kinach, su tu niektore pekne sceny - jedenie chrobakov - ja by som si ich aj oprazil, sklady, helikoptery, dzungla, hady ....... jo a dvaja chlapi sa bozkavali, uz chapem tie mnohe 4 spunty - ba poniektori dali aj 5. Dialogy mali hlavu, miestami dokonca aj patu , stale vsak prepadak se vsim vsudy : 6 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama