Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Zpočátku má film našlápnuto mezi nadprůměrné akční filmy a vypadá to na povedený comeback belgické mlátičky. Překvapuje i scénář, který se snaží do děje vnést originalitu a nebýt jen tuctovou kopií stokrát viděných dějů. Žel film sráží slabší herecké výkony a ne zrovna vhodná hudba. Viděl jsem dabovanou verzi a to je dost nepovedená a chudá práce českých zvukařů... Holt asi nebyly na kvalitu peníze :-/ 70% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Předesílá že "na Van Dammovku" tohoto tisíciletí je to nadstandard. Vážně mě nijak neuráží produkce z Rumunska (nebo odkud to bylo), jeden si dokonce připadá že tam každou chvilku vyběhne se samopalem Vašut jak je to vypadá "domácky". Takže výprava žádná tragedie. Děj je ale ultra tuctová akčňárna podle příručky takže i vykecání pointy nikomu zážitek nepokazí. JCVD tam hraje se synátorem a dokonce má ve filmu JCVD roli jeho otce... fakt nekecám. Takže pro znalce drobná třešnička na dortu. V jedné scéně si jako prohlíží rodinné album které je jeho skutečné rodinné album (ne že bych ho někdy viděl, ale Gladys Portugues - manželka JCVD - ještě poznám když ji vidím). Takže bez předsudků celkem v pořádku film. Prostě dám jako fanda JCVD hvězdy 4, pokud ho někdo nijak extra nebere hned si jednu hvězdu sundejte (ten kdo ho doslova nesnáší si prosím vás ten film ani nepouštějte, to snad zdůrazňovat nemusím). ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme se rozhodl, že jeho kariéra ještě není v kopru a že s ní něco udělá. Kromě toho, že se objevil v "Expendables: Postradatelní 2", kde byl pro některé jediným, kdo skutečně hrál, a před několika lety natočil film "JCVD", kde vyprávěl sám o sobě a o tom, že sice hrát umí, ale nikdy to pořádně neprodal, až tam, natočil nový snímek "6 Bullets". Nejedná se o snímek, který by byl v žánru něčím naprosto jiným, ale přesto jsou zde určitá pozitiva, která z něj dělají velmi koukatelný kousek. Hrdina rozhodně není kladný, má svoje momenty, ale když je v akci, pořád je tím správným drsňákem, kterého chceme. Sice je to Van Damme, který víc používá zbraně než kopy, ale to neznamená, že by mu jiná role neslušela. Obejde se bez kopů, je prostě člověk, který na to má. "6 Bullets" má celkem provařený příběh, který se ale nesnaží být něčím víc. Rodině je unesena dcera, která má být prodána nějakému bohatému šejkovi. Van Damme je pak váhajícím nájemným žoldákem, který je ale i přes tuto klišovitost snesitelný, hlavně proto, že s věkem mu tu postavu prostě věříte. Nestrhává na sebe zbytečně pozornost, když nemusí, ale dává prostor i ostatním hercům, když je třeba. Osobně jsem rád, že se staré legendy vracejí v dobré světle a jejich film jsou hodně snesitelné. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/klip-muj-strycek-6-bullets-kdyz-se.html ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kedysi bol WCJD za akcnu mlatacku a na prelome 80/90. rokov dokonca aj za akcneho borca. Bohuzial, najlepsie casy ma tato belgicka mlatacka uz davno za sebou. Otazkou logicky ostava, cim ohurit divaka? S cim sa teda prihrnul v tomto filme? Byvaly vojak patra po nezvestnych detoch, povesi remeslo na klinec, ale rozhodne sa pomoct komusi, komu uniesli dieta. Scenaristicky je tento film klasicky Van Dammovsky vyplach, ale kvalita scenarov vo filmoch JCVD bola vzdy pofiderna. Dejova linia zufalo slaba, herecke vykony ziadne a atmosfera sa nekonala. Van Damme ale parkrat vystrelil a kohosi aj porazil v osobnych subojoch, takze odpad nedam. Pochopitelne, WCJD si apriori odmieta (aj po tejto ubohosti) uznat, ze patri do dochodku, na to som si uz zvykol. 30 % ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadne, když neschopný autor natočí svých 96 hodin. Totální amatérismus a levnost čouhá každým záběrem, nesmyslnost dialogů a neschopnost herců hraje prim a neskutečná délka filmu diváka doslova unudí. Mám Van Damma rád a mám pro něj velkou slabost, navíc tady vypadá fakt báječně, je parádně nabušený díky přípravě na Expendables 2 a evidentně má chuť hrát. Jenže ten film je tak strašná blbost! Ach jo. Proč? Vždyť se určitě dá natočit slušný akčňák i za málo peněz. Tohle nemá skoro žádnou úroveň, kromě úvodní bitky Van Damme ani nic nepředvede, spíše jen střílí, ale je to tak špatně a hlavně levně natočeno, že nad tím rozum zůstává stát. A zase tu musí Jean chlastat. Hernajs to dělá skoro v každém filmu Lundgren a už i Jean Claude. Nebaví mě to a dívám se na to jen z nostalgie. Sorry, chlapci. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie prebiehalo od 29. augusta 2011 do 25. septembra 2011 v Budapešti a Bukurešti. (Laslo)
  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)

Reklama

Reklama