Reklama

Reklama

The Encounter

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Uprostřed noční bouřky nachází pět cizinců útočiště v opuštěné restauraci. Arogantní podnikatel (Steve Borden), osamělá svobodná žena (Jaci Velazquez), pár na pokraji rozvodu, a mladá uprchlice. Majitel jim však slouží nejen chlebem. Tento geniální hostitel (Bruce Marchiano) zná všechna jejich tajemství a má odpovědi na všechny problémy - stačí mu věřit. Je to zázračné setkání, které všechny přítomné poznamená. (KrestanFilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jeden kresťanský film a ateisti idú z kože vyskočiť a odpadujú jedna radosť. Pritom, ako mnohí priznávajú, ani si ho nepozreli do konca. Film je iste tendenčný a ani to nijako neskrýva. Snaží sa ale poskytnúť určitý pohľad na kresťanskú filozofiu z dnešného pohľadu, pre lepšie pochopenie v očiach človeka 21. storočia. Okrem oprávnenej kritiky cirkvi však nie je nič, čo je na kresťanstve ako myšlienke zlé. Nie je nutné preto nezmyselne snímok posielať do koša. Nie je silný formou, je lacný, ale je silný obsahom. ()

KafuR 

všechny recenze uživatele

Určitě film převážně pro danou cílovou skupinu, anebo pro ty, co se aspoň zajímají. Dost po americku podaný příběh o Kristu, který kolem obchází možná blíž, než si hodně lidí myslí. Bohužel někdy dost okatě melodramatický a občas sklouzající až k vyloženě dojímacímu kýči. Marchiano v roli Ježíše uvěřitelný a symbolický závěr taky povedený. Určitě je dobře, že podobné filmy vznikají, jenom je škoda, že ony musí být často povinně sentimentální a za každou cenu pozitivní, což jim ubírá na uvěřitelnosti, protože tak to opravdu nechodí. ()

Reklama

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně natočená náboženská agitka! Otřesné, bez špetku nápadu. Musíte ve mě věřit nebo vás zabiju, tož asi tak = Nasrat! P.S. Vůbec nechápu ty vysoká hodnocení, zřejmě samej křesťan a spasitel. O film vůbec nejde, to s filmem nemá nic společnýho, to je taková laciná televizní inscenace. Zřejmě z TVNoe nebo nějakýho křesťanskýho kanálu v US. Hnusný vymejvání hlav! ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Další z protestantských filmů (česky "Setkání"), jehož poselství je přijatelné pro křesťany bez rozdílu konfese. Konverzační příběh, který se takřka celý odehrává v malé restauraci. Hostitel je Ježíš, s ním rozmlouvá pět různých lidí. Objeví se tu také Ďábel, který se snaží strhnout člověka na svou stranu. Umělecky jen mírně nadprůměrný evangelikální film, jehož hodnota je hlavně v obsahu. Herecky se mi líbila Jaci Velasquez i černošský pár; v přetěžké roli Ježíše byl jen poslabší Bruce Marchiano. Filmu lze dát za poselství, které obsahuje, i čtyři hvězdičky. Příznačné je, že k dnešnímu dni (21.11.2015) je hodnocení poměrně vysoké (74% - více než např. Umučení Krista, které je umělecky mnohanásobně výše), ačkoli se tu střídají maximální výkyvy, od odpadu až po plných pět. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Film který mi vyrazil dech a přivedl k mnoha otázkám. Vždy jsem k filmovým zpracováním evangelia a vůbec postavy Ježíše dosti skeptická. Ale tohle se mi líbilo. Skutečně je vysvětlena podstata křesťanství a toho proč je Ježíš důležitou osobou pro každého člověka. Přivede vás k mnoha otázkám. Líbilo se mi i zasazení do příběhu a celkový průběh jednotlivých rozhovorů a částí příběhu. Nakonec i samotné vyústění. Rozhodně doporučuji shlédnout, tento film za to skutečně stojí. A věřte že vás nenechá klidnými. ()

Reklama

Reklama