Reklama

Reklama

Akční příběh soustředící se na zraněného člověka, který překročí hranici do Mexika s několika miliony dolarů v hotovosti a má v plánu užívat si důchodu v Acapulcu. (Listeroman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento filmek se v mnoha místech až sebeparoduje. Podle mě je to taková vtipná podívaná, která nabídne pobavení, nějakou tu akční scénu a obyčejnej ničím nepřekvapující příběh. Pro fanoušky Scotta Adkinse sice nenabídne choreografické orgie v bitkách (bitek je zde jen pár). Akčí scény tu nějaké jsou, ale taky nic co bysme neviděli jinde a lepší. Přesto se mi to hodně líbilo, protože ten film nejde brát vážně a pobavil mě. Za mě 75 %:) ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Hmmm... zo zaciatku to bola nuda ale potom sa to celkom rozbehlo. Akcia dobra... choreografia bojovych scen taktiez... scena s osetrovanim v bare vykradacka Desperada jak svina... dokonca som miestami uvazoval o stvrtej hviezde pretoze ma to celkom bavilo a dokonca to bolo aj obcas vtipne ale ten zaver.... ten zaver s tymi peniazmi ma doslova a do pismena nasral... takze tento raz 3* ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

K filmu mě přivedla stejnojmenná skladba od Manowar a jako spousty jiných věcí, které tahle čtveřice vyvádí v posledních letech, i tohle jim mám za zlé. Obsahem filmu je zmatené poskakování, shánění vody, střelba, bordel, dobíhání autobusu, střelba, nějaká ta kopačka, střelba, bordel, konec. Lze doporučit jen opravdu zarytým fanouškům mexických anebo "mexických" exteriérů. Paradoxně tedy nejlepší je skladba El Gringo v závěrečných titulcích. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priserna hroza. Scenar asi pisal absolvent pomocnej osobitnej skoly ..... neviem si vysvetlit totiz tu uroven demencie a retardacie. Reziser Eduardo Rodriguez asi prilis kukal na filmy ako Sin City alebo na Me Jmeno je Nikdo, lebo sa tu nasli aj prvky tychto snimkov. K tomu priserne dialogy, nudny pribeh. Ako som pisal, ze Christian Slater /True Romance/ mi nikdy nevadil, tak mi po tejto hroze zacina vadit lebo toci jeden hnoj za druhym. Akurat v jednej scene sa trochu zabojovalo, takze odpad sa nekona. 5 % ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Akční pitomina s vypatlaným scénářem, plným těch nejstrašnějších žánrových klišé,která naprosto zazdívá bojový potenciál Adkinse,kterej drtivou většinu stopáže jenom střílí a režisér jeho vedením jen dokazuje,že Adkins prostě nemá charisma,neumí hrát a hlavní roli neutáhne. Film z odpadu vytahuje jasné sebeparodování a občas jasný odskok ke komedii ( těžko říct jestli to je úmyslná komedie,nebo neúmyslná parodie ) a jasné vykrádání dalšího Rodrigueze,ale Roberta a jeho filmu El Maricahi a Desperado,ať už stylizací,hudbou , kozatou latinoameričankou + střihové kopírování Tarantína a vůbec tak nějak celkově je to zasazený do Grindhouseu. Což vlastně dělá jediné film zapamatovatelným ještě se slušným náporem headshotů a pořádné Rkové krve a kdyby býval nebyl režisér úplný kokot a kameraman se střihačem kreténi s parkinsonem a v půlce filmu vás brutálně nebolela z toho zběsilýho střihu hlava,možná by to dávali i v kině,třeba v Mongolsku a Číně. 35% . ps: že se jednou dočkám časů,kdy bude ve filmu Adkins hlavní hvězda před Christianem Slaterem, sem vážně nečekal. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Jméno hlavní postavy (Scott Adkins) v celém filmu sice nezazní, ale hned v úvodní scéně je vidět jeho policejní odznak se jménem Johnny Smith. (Heroine)
  • Natáčení filmu probíhalo v okolí Baton Rouge a Sofie. (Segrestor)

Reklama

Reklama