Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

rollman1 

všechny recenze uživatele

No one lives je ze všech úhlů výborný. Příběh o maniakovi, kterému gangsteři zabijí přítelkyni (čekám až bude pomsta za mrtvého přítele :D) a on se naštve a všechny je chce odkrouhnout. Jak to tak bývá nebude to pro ně hezké. Film má skvělý spád, už od 15-20 minuty film nabírá na obrátkách a akce nekončí, pořád se něco děje. Někdo umře, dialog, střeva na obrazovce, dialog To co se v tom filmu dělo jsem skoro nikde neviděl, až na pár věcí. Luke Evans je výborný a fandil jsem mu od začátku až do konce. Kdo má rád Revenge filmy s výbornými mordy a gore scénami, toto je přesně pro Vás. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

„Nikto nežije“ alebo „s jedným nápadom celým film neutiahneš“. Urobiť v deji z obete vraha a z vrahov obete je síce značne originálny nápad, ale čo z toho keď ostatné zložky filmu ostávajú v zakrvavených vodách slasherského priemeru až podpriemeru. Samotné gore je spracované slušne, ale to už dnes dokáže aj ktorýkoľvek amatérsky počin, takže čo z toho keď krv strieka priam prúdom, ale celému dianiu chýbajú prvky akéhokoľvek napätia alebo stiesnenej atmosféry. Nepridávajú tomu (aj na horor) pomerne slabí herci a hlavne ich otravné správanie, kde som po pol hodine už naozaj všetkým z nich prial tú najkrutejšiu smrť. Nevýrazný strohý záver s Adelaile Clemens už len dotiahne film do znudeného záveru. Luke Evans má síce charizma a s jeho chrapľavým hlasom prirodzene dodáva postave rešpekt, dokonca aj tá krv mu pristane, ale tých 90 minút nemá šancu sám utiahnuť. No One Live ostane len skrz naskrz ťažko priemerným exploitation snímkom so slušnými, ale nič nevynikajúcimi gore efektmi a jedným chabým nápadom, ktorý absolútne nevyužil. V tomto žánri sa točia aj oveľa horšie kúsky, ale od tohto sa rozhodne čakalo viac. CELKOVO: 2* ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Banda drsných buranských kriminálnikov unesie a zajme milenecký pár, ktorý prechádza ich krajom. Poriadne sa však prepočítali. Urobili osudovú chybu. Šliapli do poriadneho hovna. Natrafili totiž na ešte väčšieho, nebezpečnejšieho a chladnokrvnejšieho vraždiaceho maniaka ako sú oni. Tento krát si veru nevybrali správnu obeť. Oni sami sa stanú obeťami sociopatického, sadistického, vražedného psychopata. Všetkých ich surovo pozabíja. Nikto z nich neprežije. "No One Lives". ** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Předchozí Kitamurův film Půlnoční vlak se mi docela líbil a tak jsem se samozřejmě těšil na další porci kvalitní řezničiny a tu jsem nakonec i dostal. Přiznám se, očekával jsem ještě trochu větší masakr (dle ohlasů na internetu), ale ve své podstatě si nemůžu zas tak moc stěžovat. Měl bych sice menší výhrady k jisté naivitě samotného příběhu, ale u podobně laděných kousků je stejně nejdůležitější brutální pomsta a co možná nejkrvavější podívaná. Nu a ta nám zde byla nabídnuta ve vcelku slušné porci. Luke Evans se role psychopatického vraha ujal velmi svědomitě a podal solidní výkon. Sice mi trošku lezly na nervy ty filozofické kecy (to však počítám na vrub scénáři), ale jinak předvedený masakr stál za to. Gore mělo slušnou úroveň, krve tu rovněž bylo dostatek a dočkáme se i nějaké té morbidity a brutality, takže co víc si může člověk od béčkového kousku přát. Atmosféra taky nebyla zrovna nejhorší, tu a tam se dostala ke slovu i nahota a hlavně jsem se u toho ani moc nenudil. Však k tomu nebyla ani moc příležitost. Navíc já mám docela rád filmy, ve kterých vlastně není žádná kladná hlavní postava a tak si ti „zlí“ dají pořádně přes hubu, až se u toho lámou kosti i vazy, nebo se ven valí vnitřnosti. Dokonce i celková stopáž byla přijatelná – žádné zbytečné natahování.60% ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Neučebnicový príklad rape n revenge. Je zaujimavé, že pri pár scénach som No One Lives dokonca uveril, že si na nič nehraje a šlape si svoju vlastnú cestu, ale väčšinu tíchto scén premordujú gýčové manýry, ktoré sme už mnohokrát videli a vobec nás neprekvapujú. Je pravda, že s rozpočtom to tento film nemá ľahké. Má dosť nedostatkov a mnoho tortury ide mimo kameru. Takisto aj spominaný "krimálny gang" má úplne amaterských hercov a scenár je v niektorích segmentoch naprosto debilný! Ale aj tak docela prekvapenie. Gore je tam celkom kvalitné, Luke Ewans všetkých morduj a jedna scéna je naprosto neskutočná. Takže suchý priemer, ale ako jednohubka postačí skvele. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)

Reklama

Reklama