Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (261)

Orthank 

všechny recenze uživatele

Po prvých deviatich epizódach zisťujem, že tvorcovia varia z vody. Na jednej strane sa nechcú stratiť v spleti zápletiek a tajomstiev a na strane druhej si chcú udržať formu kriminálky. Ťažká úloha, zvlášť vtedy, keď zavediete celkom zaujímavú mytológiu a fantasy atmosféru. Uvidím, čo tvorcovia prichystali ďalej ale bojím sa, že neutrálny status mu v budúcnosti ku kvalite a sledovanosti veľmi nepomôže. Zatiaľ škoda dobrého nápadu. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jsem seriál zprvu sledovala jen pro zabití dlouhé chvíle, musím říct, že po několika dílech se mi docela zalíbil a změnila jsem hodnocení ze 2* na 3*. Je sice pravda, že animace, či efekty jsou docela slabota a stejně tak fakt, že se v každém dílu opakuje takřka to samé jen v jiném kabátu (tak jak to známe s běžných detektivek). Ale děj který se odehrává na pozadí celého příběhu mě chytl a seriál jsem začala sledovat "pořádně" a popravdě se mi docela zalíbil, stejně jako ústřední postavy, které jsou prostě sympatické. Takže suma sumárum o žádný zázrak se nejedná a určitě existuje mnoho lepších seriálů, ale sledování Grimma nepovažuji za ztrátu času. ()

Reklama

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Jedna ze dvou letošních "pohádkových" novinek, tentokrát mix klasické kriminálky a pohádky, která u mě ve všech ohledech prohrává s Once Upon a Time. Navíc v posledních vteřinách pilotu se dozvíme o jakési tajné organizaci, která chce dosáhnout bůhví čeho. Já bych všechny tyhle tajný organizace zakázal! 50%. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Zatím mám zkouknutých deset dílů první série, ale seriál mě opravdu zaujal a přijde mi velmi dobře natočený. Otazník visí nad slabšími triky a posutnutím příběhu v budoucím pokračovaní, ale mix Akt X, Červené karkulky, kriminálek mi přijde jako super nápad. Po hodně slabém prvním dílu jsem zvažoval zda mám pokračovat ale dobře jsem udělal. Každým dílem kvalita stoupá a Grimm je jeden z nejlepších seriálů co jsem za poslední dobu viděl. ()

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech zatím hodnotím lepšíma třema hvězdičkama. Po slabším druhým díle se začalo vše zlepšovat a příběh nabral na zajímavosti. Možná by se to chtělo více soustředit na mytologii seriálu než na jednotlivé příběhy. Ani hlavní hrdina není špatný a doufám, že se nějakým způsobem vyvine a nezůstane u vykuleného policisty, který zatím neví která bije. ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • V posledních dílech druhé série byl Nickovy Burkhardtovy vytvořen falešný pas dle nějž se jmenoval Thomas Bailey, pocházel z Rakouska, narodil se 18. 06.1983 - tzn. že by mu bylo přesně 30 let - v Norwagenu a pobýval ve Vídni. (ČSFD)
  • Tvor nebo osoba, která se na moment objevuje na začátku dílů u nápisu Grimm, je Hexeanbeast. (Nevka)
  • V seriálu se vyskytuje jeden velice důležitý klíč, který má mít k sobě údajně ještě několik dalších. Podle českého překladu jich však má být celkem sedm a jindy zase osm. (Geriel)

Reklama

Reklama