Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 4
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 4

Recenze (261)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ono to neni špatný, akorát je to až moc pohádkový a to mi prostě nesedí. Ale obdivuju, jak pořád vytvářej a vymejšlej ty nový příšerky. Nějaký ty příšery jsou totálně absurdní ale aspon to je někdy i sranda, i když neúmyslná. Čistej průměr. Neni to nic extra, ale házet to hned do by byla blbost. Koukat se na to dalo a některé díly jsou vážně povedené. Bohužel je to díl od dílu. Ale těch 60% si to zaslouží. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál, který vesměs nemá čím překvapit. "Detektivka" se strašidlama. Bod za mě má Monroe (Silas Weir Mitchell), který má v každém díle nějakou vtipnou připomínku a sám o sobě vypadá vtipně. To dělá seriál zábavnějším. Jinak bych to nazval průměrným (možná až podprůměrným) kriminálním seriálem. Za mě 60% ()

Reklama

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Hrdě se přiznám k téhle pohádkovo-fantasy krimi guilty pleasure. Má to všechno, co baví skryté dítě ve mně - příšery, vraždy, pohádkovou mytologii, humor, pěkné slečny a božího Silase Weir Mitchella... A tak si s radostí pustím každý další díl Grimma, vypnu mozek a přestanu myslet na starosti všedního dne. K tomu taky ten seriál slouží, takže plní svůj účel. A kdybych chtěl být objektivní, řeknu, že to má kolísavou kvalitu, někdy hloupý scénář a hapruje logika, ale stejně by si to tři hvězdy zasloužilo. Jenže tady být objektivní nemůžu, když je to ta guilty pleasure. Takže klidně za čtyři a nestydím se:-) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sem si řikal, že tu máme mix Buffy a Supernatural, ale během chvíle sem si tuhle partičku oblíbil a seriál mi přirostl k srdci. Většina epizod je ve stylu monster of week, ale jsou tam i epizody které se věnují hlavnímu příběhu. Na seriálu mě právě zaujal a udržel příběh, který se odehrává přes všech 6 sérií. Občas to vypadá, že se na něj zapomnělo, ale po pár dílech zase přidají nějaký dílek do skládačky. Seriál je hodně zábavný, ať už jde o akci nebo vtípky. Určitě zaujme i tématem, který je nám blízké a to evrovspké pohádky a báje a hlavně postavy z nich (samozřejmě tam jsou i věci z jiných koutů světa). Občas se seriál podívá i do ČR a je tam i relativně často nějaký odkaz na ČR, což může vlastence potěšit. Je mi docela líto, že seriál skončil, protože to byla zábavná jízda těch šest let, na druhou stranu sem rád, že to skončilo takhle a uzavřeli všechny příběhové línie a ten silný konec se hodně povedl. Za mě velká spokojenost. 80% PS: Hodnocení na IMDB je odpovídající. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pilot: Působí to na mě jako splácanina všeho možného. Pilotní díl nabízí pár výborných scén, převažují ale průměrné sekvence plné klišé a vyloženě slabé okamžiky. Uvidíme, co se z téhle hororově-pohádkové krimi vyklube. / Po třetím dílu to vzdávám, prostě mě to neoslovilo. Seriál se snaží tvářit, že má nějaký promyšelný děj, opak je ale pravdou a většina postav je navíc naprosto nezajímavá. ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • Auto, na ktorom jazdí Nick Burkhardt (David Giuntoli), je Toyota Land Cruiser z roku 1988. (DBel)
  • Russell Hornsby si při natáčení vymkl kotník. Tvůrci událost zakomponovali do seriálu s tím, že si jeho postava vymkla kotník na dovolené. (Blackhand47)
  • V 15. epizóde 2. série si je možné všimnúť, že na budove, ktorá sa mala podľa popisu v titulku nachádzať vo Viedni, je okrem vlajky EÚ vyvesená vlajka Českej republiky. (pimpi)

Reklama

Reklama