Reklama

Reklama

Deus Irae

Krátkometrážní / Horor
Argentina, 2010, 14 min

Obsahy(1)

Mladou dívku posedlou démonem, o kterou se stará její matka, navštíví trojice mladých exorcistů. Žena je vítá s otevřenou náručí a prosí je o pomoc. Nemá ovšem tušení, že vymítací metody této trojice jsou poněkud svérázné. (korbitch22)

Recenze (48)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vymítání ďábla pomocí lampy se nakonec ukázalo jako neúspěšné. Hezká momentka ze života nešťastné matky a posedlé dcery. Pozvaní exorcisté mají pro strach uděláno, i když se na ně vrhne celé stádo démonických rukou. Stačí však pohled nahoru a všem je jasné, že tahle bitva zdaleka nekončí... Na hraně hnusu a humoru s bezva maskami, slizem a slušnou dávkou rajské! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážny argentínsky snímok určite poteší všetkých horrorových nadšencov. Zhruba štvrťhodinové vymietanie diabla nám predvedie trojica netradičných exorcistov. Prichádzajú v mene Božom, aby sa vysporiadali s pekelnými silami posadnutou mladou dievčinou. "Deus Irae" (Deň hnevu) je podarený okultný minihorror s rýchlym spádom a kvalitnými gore efektami. Škoda, že to nebolo dlhšie. *** ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘIŠEL ČAS KÁZAT“...... /// Rychlohubka zralá na Kytici. Succubus z třetího cyklu se usídlil ,,pod postelí“. Není čas na to ptát se ,,kdo je kdo“. ,,MAMI!“ ...,,ŽÁDNÝ SVĚDKY!“ Co logickýho narvete do 12ti minut? Hezký...., tohle nudit nezačne! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Právě jsem zjistil, že mám doma (kromě těhotný ženy) i kurevský rejhy v parketách. 2.) Thx za titule ,,helljahve“/ ,,ricci.s“ a ,,IDzOR“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Na další horrorové dílo Pedra Cristianiho jsem se docela těšil, bohužel mě ve finále zklamal asi jako jeho první horrorové video Man in a bag, možná i trošku víc.Porovnávat kvality tímto a Man in bag ani nemusím, protože pro mě to bylo nějak stejně dobré, takže stejně nudné, ale tohle možná trošku víc.Jsem zvědav, zda do budoucna Cristiani něco chystá, ale hlavně ať to už není horror, jinak by to asi dopadlo opět špatně. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Áno, na amatérsky počin sa jedná o vizuálne skvelo zvládnutý počin, ktorý dokáže svojou formou skutočne zaujať. Otázka však stojí, či to stačí. Odpoveďou je rázne nie. Dokým sa neukázala trojica s jedným členom, ktorý ma absolútne vyviedol z miery, som to celé dokázal brať. Lenže potom sa zmenilo celé nahliadanie a pravidlá, ktoré robia z exorcisteckého hororu horor sa vytratili a už ma to nebavilo. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama