Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (208)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, to bylo jedno z nejšílenějších zhovadilostí, co jsem kdy viděl. Jeden řekne, že to je úchylárna největšího kalibru s neustále řvoucím vypatlaným volem, ale na druhou stranu to chce jistej typ geniality, že někdo něco takovyho vubec vymyslel a natočil. Myslim, že Tom Six má za lubem se prezentovat tak, aby to vypadalo, že žádná násilnost, zhovadilost, prasárna mu není cizí, prostě chorá mysl... ale kdo ví, jestli takovej není i doopravdy. A to je stejnej přístup, jak se dá posuzovat tenhle film. Buď to můžete brát vážně a blejt při každé druhé scéně a kroutit hlavou nad tím, jak je to blby a nemožny a že to by se v životě takhle nikdy nikde nemohlo stát, nebo to brát odlehčeně a vidět tam ty tuny morbidního humoru... na kterej je ale teda často potřeba fakt silnej žaludek. Dějovým mínusem by mohlo být opakované použití dvou hlavních hovad z předchozích filmů, ale po herecké stránce jsou skvělí, obzvlášť nacistickej psycho ksicht Dieter Laser. Nemyslim si, že to stojí za dvojí skouknutí, ale rozhodně by se to dalo doporučit lidem, kteří se cítěj na to, že je nic nerozhází. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jen mizivé procento zdejších členů má smysl pro ujetý až úchylný humor na hranici trapnosti a debility. Nu což, jejich smůla, já se bavil královsky. Dieter Laser je Bůh! ...nebo Ďábel? Tomuhle chlapovi je prý třiasedmdesát, a přitom řádí jako neřízená střela, na jeho vyšinuté postavě šíleného ředitele věznice i na jeho energickém výkonu celý film stojí i leží. Oblíbené (=nejšílenější) scény: Uškrtit někoho a pak ho zuřivě resuscitovat, aby se dal uškrtit ještě jednou - to považuju za naprosto geniální gag! Prznění fašounského ředitele kastrátem do ledviny. Obcování s kómatickou sekretářkou (vzpomněl jsem si na duet pro Nevěstu a Bucka v Kill Bill). Třetí stonožka je sice místy trochu trapná i nechutná, ale určitě jsem u ní nezaznamenal žádný ekvivalent pocitu "sakra-to-je-ale-nuda", který obvykle zažívám u filmů, kterým dávám dvě a méně. Hodně spokojené tři. / A ostatně soudím, že plánované cenzurování "sprostých" slov v komentářích musí být KURVA zničeno! ()

Reklama

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Pre začiatok som vedela do čoho asi idem o to väčšie bolo moje ani nie tak zdesenie lež skôr nemilé prekvapenie,že po ľudskej stonožke nebolo skoro celú tú dlhú dobu ani chýru ani slichu,až sa objaví niekde skoro v samotnom závere a v daleko prijateľnejšej forme než bolo z predchádzajúcich dielov známe.Sú veci,ktoré si za peniaze nekúpite a potom sú veci,ktoré jakživ nemali uzrieť svetlo sveta.Jednou z tých vecí je toto nechutné,odponé a zvrátené divadlo,ktoré nie je určené pre ľudí zo slabším nervovým systémom-jedným slovom hnus (!) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dá se očekávat, že lidi budou nespokojení. Jedni budu řvát, protože řvali už u prvních dvou, druzí budou nadávat, protože by chtěli nějaký hardcore, jako byla dvojka. Zbytek bude ve značné menšině. Já jsem rád, že Six natočil všechny tři filmy jinak, dívat se dvakrát, resp. třikrát na to stejný by mě nebavilo. Trailer naznačil lecos, dostal jsem, co jsem očekával. Six se vysmál všem do xichtu a podle mě to udělal mnohem líp, než se to povedlo třeba Smithovi s jeho mrožem. Já jsem se zasmál teda dobře, na mým měřítku kokotin to průměr bez problémů chytá, i když z předchozích dvou dílů jsem si odnesl mnohem nezapomenutelnější zážitek. 65% ()

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který ani herecké velikánství Bree Olson z hororové žumpy nevytáhne. Tohle je tak špatné, že to ani není v žánru.. výjimečně špatný film poznamenaný psychicky poznamenaným režisérem. Třetí díl nechutný, kde ani ta lidská stonožka není pořádně vidět.. čili zde není jediný důvod proč film vidět. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • V tomto dílu se vyskytuje pouze jedna žena. (LUKICKK)

Reklama

Reklama