Reklama

Reklama

Blondýna na předpis

  • USA Better Living Through Chemistry
Trailer

Obsahy(1)

Komediálna dráma Better Living Through Chemistry rozpráva príbeh manželstvom znudeného lekárnika v podaní Sama Rockwella (Seven Psychopaths, Moon), ktorému sa jedného dňa vďaka krásnej Elizabeth obráti život úplne naruby. Mladá a atraktívna "trophy wife" zákazníčka s tvárou (a telom) Olivie Wilde (Her, Rush) ho totiž zvedie a ukáže mu nikdy nezažité potešenie z užívania liekov na predpis. Postupne ho tak začne vťahovať do svojho búrlivého života, v ktorom nebude núdza o sex, drogy a nejaké to násilie. (Refresher.sk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Malá jednoduchá vtipná oddychovka s blonďatou Olivií a charismatickým psychopatem, který se tu v podstatě taky na jednu chvíli takovým psychoušem stal. Aneb lékarníci zneužívající své zásoby... starý vtip, ale v tomto podání mě bavil. Podivný syn, se kterým se otec sblíží díky tomu, že zničí ceduli své lékárny? Proč ne. Namíchat si spešl prášky, abyste zostudili svou manželku výhrou jejího výherního závodu na kole? Ještě lepší. No a ty preťeky v ložnici s Olivií nekomentuju. Skvělý konec.. žádný přehnané happyend, ale prostě krásná hořkosladká komedie. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychovka o utiahnutom lekárnikovi (Sam Rockwell), ktorý je pod papučou cyklisticky sfanatizovanej manželky (Michelle Monaghan), ale po stretnutí s unudenou kráskou (Olivia Wilde) bohatého manžela (Ray Liota) ktorý ju zanedbáva, sa rozhodne skoncovať s dosavadným stereotypom. Drogy, sex a unudený americký stereotypný rodinný život s plejádou super hercov ktorým samozrejme kraľuje Sam Rockwell nie je zbytočným počitom a niekedy dobre padne pozrieť si niečo zo života s poučením a vo večerných TV hodinách sa film bude celkom dobre vynímať. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Super komedie! Ze začátku jsem si sice říkal, že scénář nebude asi moc dokonalý, ale v čem hraje Sam Rockwell, to je prostě zaručený úspěch. V tomto filmu byl opět fantastický a táhl celý film. Velice dobře mu sekundovala Olivia Wilde, která se mi zde také velice líbila. Mám rád tyhlety komedie a pro Sama si musím najít místo v TOP 10 oblíbených herců. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Sympatické, s postavami a hercami, ktorých si zamilujete. Má to atmosféru, prerody postáv, vývoj, zaujímavý dej a samozrejme Olíviu. Netreba očakávať psychologický rozbor, skôr sa treba vžiť s postavami a rozmýšľať ako oni. Záver bol síce taký aký bol, ale nejak to ukončiť museli. Pozerateľné. 3 z 5 ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Mám rád, když herci do filmu, o němž je jasné, že není velkým uměleckým dílem, dají mnohem víc než musí. Sam Rockwell má sice roli v průměrném bijáku, ale rozhodl se, že z něho udělá svoje velké sólo a to se mu myslím povedlo. Dal do toho celé své já, jeho frustrovaný lékárník je vystřižený precizně a vývoj postavy je fakt tragikomický až na půdu. Ani jsem nesledoval moc děj, jen to, jak si to ten Rockwell dával. Mně se ten film líbil, takový kříženec mezi nezávislákem a romantickou blitkou, to nemusí být jak vidno vždycky průser. Dobrá nálada, s koncem lehce nadějným. Filmy tohoto ražení už tu na databázi dávno nemají úspěch. Vždyť tento film taky není určen masám, ale jen "modrým", kteří už vědí...75% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Roli Douglase Varneyho (Sam Rockwell) měl původně ztvárnit Jeremy Renner, ale kvůli pracovní vytíženosti ji odmítl. (R´Hell)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických mestách Annapolis a Baltimore v štáte Maryland. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama