Reklama

Reklama

Neváhej a zavolej…

  • USA For a Good Time, Call... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lauren, se kterou se rozešel přítel, nemá kde bydlet. Její starý kamarád jí řekne o krásném bytě, kde už sice bydlí jedna dívka, ale ta potřebuje spolubydlící, aby se s ní dělila o náklady. Na místě Lauren zjistí, že se jedná o její bývalou spolužačku Katie, se kterou se kdysi ve zlém rozešla. Přestože se obě dívky nesnášejí a ani jedna není nadšená z myšlenky, že budou spolu bydlet, nakonec se jejich nenávist přemění v přátelství. K tomu tak trochu dopomůže fakt, že Lauren zjistí, že Katie si vydělává provozováním erotické linky. Lauren je nejdříve pobouřena, ale pak jí řekne pár dobrých nápadů, jak by si Katie své podnikání mohla lépe zorganizovat. Za pár týdnů přijde Lauren o práci, novou nenajde, a tak nabídne Katie spolupráci. Ve chvíli, kdy jejich partnerství začne přinášet první zisk, se ale ocitají před nečekanou zkouškou. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (65)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia s celkom šablónovitou zápletkou, ktorá vyústi v neočakávané dianie plné nápadov, vtipov (podarených aj trápnych), nekorektnosti a dalo by sa povedať, že prebehne aj nejaký ten vývoj postáv. Neviem či to bolo z prvej vety zrejmé, ale táto komédia dosť pripomína sitcomy. A teda pre určité vrstvy publika (hlavne dievčatá) by to bol dosť dobrý ťahák ako pilot k seriálu s rovnakou témou. Mne ale bohato stačil film. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, oddechová calledie o které nic velkého nečekejte, protože Vám ani nic velkého nemůže nabídnout......a dost možná ani nechce. Dvě holky vlastně jenom tak blbnou......občas romanticky, občas nekorektně, občas smyslně, občas navážno, občas rozverně, ale nikdy vyloženě tak, že by diváka zklamaly na plné čáře.........stejně tak, ale nikdy také stoprocentně nenadchnou. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch střelených amerických komedií, kterých je jak nasraných. Scénář se většinou opakuje, stejně jako veškerá americká klišé, ale tady u toho snímku musím uznat, že jsem se prostě bavila, takže ty 2-3* to jsou. Popravdě jsem se divila, co tu dělal Justin Long, většinou ho vídávám v kvalitnějších nebo alespoň zábavnějších snímcích. A Ali Graynor je dost nesypatická herečka jen tak mezi námi. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé: ČSFD trochu mate, když ve výčtu představitelů na prvním a druhém místě uvádí Rogena s Longem. Druhý jmenovaný se sice v obligátně buzňácké poloze šas od času ukáže, ale Rogen se filmem mihne na cca 3 minuty jako neuspokojený pilot, který sere a honí zároveň, což je věru obdivuhodné a svým způsobem zábavné, ale je to bez ohledu na moudra o neexistenci malých rolí štěk. To bylo trochu zklamání. Na druhou stranu jsou SKUTEČNÉ hlavní hrdinky v podání Ari Graynor a Lauren Miller sympaťačky a jejich sex-ve-městě-po-telefonu exhibice celkem snesitelné i pro diváka, který hledal těžkotonážnější bžundu než řeči o bradavicích na přirození [i když tohle je docela dost, že?]. Graynor má fakt sexy hlas a odlehčený pohled na sexbyznys mi tu odpolední hoďku a půl zavraždil vcelku elegantně. Vlastně příjemné překvapení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem obdivuji tvory, kteří dokáží ejakulovat při tlachání do telefonu, ale ode mne by to byly vyhozené peníze. Já totiž své sexuální fantazie raději naplňuji a pak si s chutí pokecám o fotbale nebo filmu. Nicméně panna a manažérka si to s růžovými telefony celkem užívaly a já se k tomu tak nějak samovolně přidal. Jako z komedie z toho odvázaný skutečně nejsem, je to lehký podprůměr, ale ta třetí hvězda je za ... teď jsem to zapomněl. Jdu si zavolat. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen za pouhých 16 dní. (spiderpig)

Reklama

Reklama