Reklama

Reklama

T is for Toilet

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Thriller
Velká Británie, 2011, 4 min

Režie:

Lee Hardcastle

Obsahy(1)

Malého chlapce se jeho rodiče pokoušejí odnaučit chodit na nočník. Používání klasické toalety se ale podobá noční můře, i když v jistém smyslu rodičům nakonec opravdu usnadní práci. (DaUr)

Recenze (79)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Tahle ultrabrutální záchodová groteska už trochu přesahuje moje hranice, kdy mám ještě chuť dívat se dál. (napsal člověk, který dal plný počet Srbskému filmu) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce, co chce říká, ať si maminka slzu utírá, ale u tohoto plastelínového hororu jsem se bavil jako nikdy. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas nezaujme ani tak zpracováním ani základní myšlenkou, ale spíše povedenou prací s oběma faktory. Režisérovi se i na poli tak krátkého formátu daří slušně gradovat celý snímek a v závěru dokonce přichází i s jakýmsi vypointováním. Překrásně černohumorný bonbónek a rozhodně jeden z nejpovedenějších snímků ze sbírky ABCs of Death. Pozoruhodně úplné, což není u krátkometrážních filmů pravidlem. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za skvělou plastelínovou animaci a jednu za napětí. Příběh mě neoslovil, byl na mě příliš nechutný ... hlavně ten konec. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jesis fucking christ. What the fuck? Záchodový nářez s hororovou atmosférou, kterou jsem teda vůbec nečekala. Především ten závěr. Pokud zrovna učíte děcko chodit na záchod, určitě mu tohle nepouštějte. Teď se tam bojím jít i já :-D ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Wow to cumim ze tento plastelinovy masakr z ABCs of death jde hodnotit samostatne hlavne se z toho neposrat od tedka kupuju pravidelne baleni pampersek hajzl je svine a pozira lidi takze sorry ale myslim si ze lepsi jest nasrat si do gati nez chcipnout na hajzlu... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vydařený, mělo to nějaký příběh. Animace byly slušný a i když je to takový horor, tak sem se pousmál. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Bacha ať se to nedostane do rukou vaším malým dětem,protože by se vám pak zaručeně posrávali v posteli až do patnácti :D ()

Reklama

Reklama