Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný příběh rozkrývá děsivé praktiky uvnitř armády. Toto je příběh dvou vojáků, kteří coby členové elitní jednotky určené k plnění tajných operací prošli osudovou zkouškou. Příběh začíná v úvodu války v Iráku v roce 2003, kdy byl odstřelovač Oscar Padilla vybrán ke splnění životního úkolu - zabít diktátora Saddáma Husajna. Vše se ale zkomplikovalo ve chvíli, kdy byl zajat a následně mučen iráckou armádou. Padilla je sice zachráněn, ale jeho psychika je značně narušena. Zpátky ve Spojených státech se mu podaří utéct z vojenské léčebny a vzhledem k tomu, co všechno ví o tajné operaci v Iráku, je označen za nebezpečného. Problém má navždy vyřešit Padillův bývalý nadřízený - plukovník Allen. Ten se před pološíleným odstřelovačem rozhodne odkrýt karty, které ukáží děsivé tajemství o praktikách uvnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Film má, IMO, skvělý námět a poselství a kdyby se ho ujal někdo opravdu schopný, bylo by z toho drama jako blázen. Tady mi, bohužel, dost chyběla atmosféra, chvílemi to na mě působilo poměrně béčkoidně, co se techniky i hereckých výkonů týče. Díky těmhle aspektům film nepůsobí tak silně a přesvědčivě, jak by mohl. Věčná škoda toho námětu ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem válečnej film a ten jsem nedostal.Nevěřím že by američani před irákem měli až tak krutej výcvik jako je ve filmu.Jinak je to tak na jedno shlédnutí chvilkama to nudí. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno