Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

corpsy 

všechny recenze uživatele

BEYOND SKYLINE nieje menším filmom, ako jeho predchodca. V Hollywoode a hlavne v tom komerčnom mainstreamovom prúde, sa také niečo proste nenosí. A preto je pokračovanie epickejšie, rozsiahlejšie nielen akciou ( nasúkali sa tu dokonca skvelé bojové scény muža proti mužovi / kto to nečakal pri Uwaisovi, alebo Ruhianovi ?/ a dokonca nejaký ten kaiju súboj ), či výpravou, ale aj príbehom. Stále ale ide len o béčko, ktoré má štandardnú kostru a pohybové znalosti. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Scenárista O´Donnell se asi po zkouknutí Skyline chytil za hlavu a dvojku si radši natočil sám. A dobře udělal. Zvolil trochu vyspělejší styl se sympatičtějšími herci a potěšila mě i pointa vzniku naší civilizace. Snad jen těch šaolinů tam bylo v závěru až příliš, úplně by stačil ten americkej policejní Rambo. A pokud si někdo myslí, že tohle bylo oproti jedničce myšlený smrtelně vážně, divím se, že ho z toho nevyvedly ani závěrečný titulky. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Béčko jak sviň a na první díl to vůbec nemá. Jenže jak se přesunem do Asie a přijdou kluci z Raidu, tak to nabere soldní točky a přiznám se, že poslední půlhodinku jsem si pěkně vychutnal. Nepamatuju si, a jestli vůbec někdy, jsem viděl takovou rubanicu s Alienama pěkně na tělo a na pěstičky! Totální porce zábavy a námrd jak šlak. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech lepší než jednička. Není to vůbec špatný. Dle mého má film i výhodu v obsazení. Větší rozpočet jde cítit, než u jedničky. I když to možná vypadá že sledujeme to stejný co v jedničku, tak to trvá tak 20 minut a potom se příběh posouvá dál. Mimozemšťani jsou celkem zajímavý, ale nechápu proč sakra musejí používat naše.... no víte co. To mě na tom nejvíc štve. Rozhodně chci třetí díl, baví mě to. 3,5 hodnocení. ()

TKKMR 

všechny recenze uživatele

Za vlasy pritiahnuté spojenie sci-fi, hororu a akčného žánru. Na stretnutie Ika Uwaisa s Frankom Grillom sa určite musel tešiť každý, kto má rád filmy s tematikou bojových umení. Ja taktiež, škoda ale, že spomínaní páni nedostali väčší priestor na predvedenie svojich vycibrených štýlov a napokon zostalo len pri pár buchnátoch. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno