Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Béčko jak sviň a na první díl to vůbec nemá. Jenže jak se přesunem do Asie a přijdou kluci z Raidu, tak to nabere soldní točky a přiznám se, že poslední půlhodinku jsem si pěkně vychutnal. Nepamatuju si, a jestli vůbec někdy, jsem viděl takovou rubanicu s Alienama pěkně na tělo a na pěstičky! Totální porce zábavy a námrd jak šlak. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako čtyřková akční zábava. První útok a útěk metrem na výtečnou, stejně tak vnitřek lodi a atmosféra. Na rozpočet naprosto vymazlené efekty, masky a desing. Navíc se Grillo stává jakousi dvd béčkovou jistotou, plus navázání na první díl zahřálo u srdce. Jenže po přesunu do džungle které předchází naprosto nesmyslná smrt syna hlavního hrdiny se to změní ve vteřině v brutální céčko plné těch nejstupidnějších možných dialogů a zvratů a finální řežba už s dechem nestačí a občas ty CGI efekty a rádoby melodramatické scény vyvolávali neskutečné záchvaty smíchu. Kdybych se předtim zhulil, jednoznačně bych se udusil. Jako by první polovinu točil schopný režisér a v půlce natáčení dostal lehkou mrtvici a zbytek filmu dotočil s pěnou u pusy, lízátkem a retardovaným úsměvem ve tváři. Ze čtyř hvězd sem potom padal strmým pádem, který se tak tak vrátil zpátky na tři * a to jen díky finálním scénám v titulcích, kdy sem si uvědomil, že si z toho tvůrci aspoň dělali srandu. První polovina naprosto senzační, druhá absolutní haluz plná příšerných dialogů a děsivého neherectví Piko Jauwajse.50%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to mohlo být docela fajn béčko, ale to by musel O'Donnell okrouhat děj a zkrátit stopáž. Pokud film zůstával v akční rovině, tak není moc co vytknout. Emzáci celkem ušli, efekty také měly určitou kvalitu a souboje, ať už na kvéry nebo na nože, mě bavily. Navrch se povedlo obsazení s charismatickým a z mého pohledu stále nedoceněným Grillem a krásnou Bojanou. jenže všechno, co se dělo mezi tim, bylo na nic. Vsuvka s dítětem mi přišla úplně mimózní, rodinná linka, která vyvrcholila v závěru, vyloženě trapná a rvačky mezi samotnými ufouny, a že jich bylo, mě také moc neříkaly. Oproti jedničce tu určitě posun je, to zase jo, ale pořád to vidím jako promrhanou příležitost. 40% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vidím to na guilty pleasure roku. Už původní Skyline mě bavil nad poměry a to i navzdory mizernému hodnocení. Dvojka jde ale ještě dál. Už to není vůbec komorní scifko, ale vlastně docela epickej béčkovej blockbuster, kterej si na nic moc nehraje, ale dokáže velmi dobře bavit a díky neustálým změnám prostředí nenudí. Zatímco první díl se odehrával po většinu času v jednom paneláku, ve dvojce jsou postavy naopak neustále v pohybu. Pořád se tam střílí, někde něco bouchá, furt se někam zdrhá. Do toho Iko Uwais se svým bojovým uměním, takže ani o kontaktní souboje není nouze. Je tam hodně vcelku kvalitního a barevného CGI. Celkově art design emzáků mi sedl a je za tím vidět dost práce a nápadů. Yea, je to kravina, ale je to třeba daleko větší zábava než mega vážně se tvářící druhej Den nezávislosti (sry, Rolande). Tvůrci si toho jsou pravděpodobně i vědomi, protože proč by tam jinak na závěr cpali nepovedné scény (vždyť to není komediální film). Za mě tedy dobrý! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čo sa mi na filme páčilo? Veľmi rýchly nástup hlavného deja a niekoľko pekných akčných scén v boji s mozgo-žrútmi. Pravdepodobne by celý film bol lepší, ak by sa človek bol schopný do deja filmu sám importovať ako jedna z postáv, ktorá sa bojí o svoj mozog. Ale aj tak je rovnako dobrý, ako prvý diel tohto sci-fi (Skyline). Celkom sa mi páčil dizajn mimozemšťanov, hoci často vykrádal iné lepšie sci-fi z minulosti. Medzitým sa nám dostane dostatok prime záberov trhania mozgu z hláv, detí z materníc, miech z chrbtice, údov z tela či vytrhávania čriev do okolia. Komu nevadí gore a absencia nejakého hlbšieho zmyslu toho filmu, ten bude vo svojom živle. A k tomu film celkom dobre vyzerá vizuálne, takže ak priehrštie CGI krvi a mozgovomiechového moku lietajúceho vzduchom je to, po čom túžite, budete určite nadšení. Aj ja som sa na to vlastne pôvodne tešil. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama