Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vydařené pokračování nenáročného Skyline. Solidní efekty, gigerovské interiéry kosmické lodi, sběr lidí, vytrhávání mozků a snaha nejen přežít, ale i nepřítele zničit. Samozřejmě scénář je naivní, ale současně nabízí napínavou akci. Netřeba se pozastavovat nad drobnostmi, jako je nezničitelný Mark běhající a skákající s propíchnutou nohou coby kamzík alpský. A závěrečný souboj? Jakoby vypadl z japonských monstrfilmů, jen je třeba při střetu červené a modré fandit jiné barvě, než ve Star Wars. Zábavné, oddechové a odsýpající. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako první film. Příběh není vyloženě dobrý ani špatný, ale je takový ohraný. Herecky to není nic skvělého, což se ale u béčkového filmu dá čekat, ale prostě má to skvělé efekty, které rozhodně stojí za pozornost, o to víc, že se s nimi nešetří, i když někdy máte pocit, že se některé scény dost opakují. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Předchozí Skyline mi ve vzpomínkách přišel jako slušné béčko, které se nebálo zkusit pár věcí jinak a obsahovalo velké množství modré barvy. Beyond Skyline, což není přímo pokračování, ale spíše "jiný pohled na události stejného dne". Bohužel, tento film šel tak hluboko v kvalitě, že jsem se musel držet, abych "nepřepnul". Příběh a jeho vývoj je tak neuvěřitelný, že příchod dvojice Uwais Ruhian beru do teď jako špatný sen (v mé teorii jsem usnul někdy v 1/3 filmu a všechno po tom byl naprosto dadaistický výkon mého mozku, proto ta 1 hvězdička). Nápad podívat se na stejný moment jinak není tak špatný, ale to provedení by si za starých časů nezasloužilo ani nejzapadlejší místo ve videopůjčovně a ten nejvíc barevný přebral vhsky... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Neodolal som lákavému zoskupeniu súčasných martial arts hviezd Frank Grillo - Iko Uwais - Yayan Ruhian. Spočiatku mi akosi nedopínalo, ako sa do príbehu, situovaného do LA vlastne pripletú indonézski bijci, no scenárista mi na to zanedlho poskytol svojskú odpoveď... Stret tejto nevšednej fight squadry s nepriateľskými mimozemšťanmi by za normálnych okolností bol určite luxusnou záležitosťou, akonáhle sa však na scéne objavili gigantickí emzácki roboti, mlátiaci sa v štýle Pacific Rim, dobrý dojem bol preč. Takéto lacne pôsobiace finále si Liam O'Donnell mohol pokojne odpustiť, veď koniec koncov čosi tak výpravné a megalomanské sa s 20 miliónovým rozpočtom, ktorý mal k dispozícii ani kvalitne natočiť nedá. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako hororovější variace na Den nezávislosti a postupem času se z filmu stane příšerné béčko, kombinující všemožné žánry, včetně bojových akčňáků. Po celou dobu se film snaží tvářit smrtelně vážně a přesně to je hlavní kámen úrazu, kterému dají poslední tečku závěrečné titulky s nepovedenými záběry. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama