Reklama

Reklama

Hambuster

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Akční
Francie, 2010, 7 min

Obsahy(1)

Hambuster je původně studentský krátkometrážní, 3D animovaný film pojednávající o situaci, kdy se váš oběd vzepře vašemu původnímu úmyslu sníst jej a naopak začne přiživovat záměr sníst vás. Můžete utíkat, můžete křičet a můžete se zoufale snažit varovat ostatní, ale nikdo vás neuslyší, nikdo vás nebere vážně. (radekgfx)

Recenze (45)

easaque 

všechny recenze uživatele

kraťas je sice dobrý provedením, ale obsahem hodně slabý. Tak co taky chtít od studentského filmu za nápaditost ... Navíc útočit proti konzumu jiným druhem konzumu mi přijde ubohý. [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Útok vraždících hamburgerů, aneb stěžejní snímek žánru food and revenge, kterému vraždící vánoční stromečky nesahaj ani po spodní housku. Tvůrci nás zábavnou formou seznamují s americkým životním stylem a tamnějšími kulinářskými specialitami. Velmi poučné. | ► Hambuster ()

Reklama

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Vytvoříte-li zdařilý animák, ale zároveň máte tu smůlu, že se vám nepovede být nominovaný v kategorii "Nejlepší krátký animovaný film" na výročním předávání cen Academy Award, máte jistotu, že se pozornost věnovaná vašemu dílu bude určitě pohybovat pod křivkou jeho kvality. A ještě k tomu navíc nebudete ani na ČSFD. Přítomnost tohohle animáku zde v databázi potěšila. Nic víc a nic míň než studentský film, jehož hlavní nosnou rovinou je míra originality (která je patrná v celé jeho "délce") a žánrový mix klasického 3D, béčkového hororu a komedie. Příjemná změna. Lidi, které zajímá CGI, nechť shlédnou produkční videa. (Včetně Anaglyph verze.) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Haha, odplata Fast Foodů, Čízová apokalypsa! Jelikož to je francouzská produkce, ještě to beru. Jak by se toho chopili Amíci, je dost pravděpodobný, že by to končilo happy endem typu "Všichni tlustí Američané se spojili a veškeré krvelačné fast foodové speciality seržali na posezení" A beztak po tom ještě měli hlad :D I tak je v tom jasné a velké poselství, kam dnešní uspěchaný svět, plný těchto zařízení, spěje. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mě se vždycky líbí jak takové ty "hororovopodivnonechutné" snímky začínají něčím tak nevinným a někdy i miloučkým jako batole houpající se na pružinovém zvířátku. Pak se z něj stane želva v krunýři z hamburgeru a v zápětí z něj zbyde jen mléčný flek. Ty hltající hamburgery bych brala, ale ta limonádovokrvavá scéna ve fast foodu byla až moc nechuťácká. Asi nejsem jediná, co to tu píše, ale evidentně moc dobře vím, proč mi hamburgery nechutnají a nejím je... co kdyby na mě dostaly chuť a začaly po mně prskat rajčata a okurky. K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=214CUiDlQOY ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama