Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie dorazí na opuštěnou benzínovou stanici po brutálním masakru. Jediné důkazy, které zůstaly na místě činu, jsou elektronické zařízení, videokamery a dva mobilní telefony. Detektiv, který si vzal případ na starost, musí analyzovat kousky záznamů a dát tak dohromady totožnost vraha. (Gyorgy)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nomen omen - found footage Evidence z roku 2011 byla nudná hloupost, mohl jsem si tedy odvodit, že její jmenovkyně z roku 2013 bude nudná hloupost taktéž. A stalo se. Otravné kafrání dvou slepic postupně přeroste v otravné kafrání a ječení a zmatené pobíhání všech zúčastněných ve videonahrávce, kamera je opět většinou nekoukatelná, tvůrci si chvílemi pletli svářečku se silným laserem a navíc v závěru diváky čeká hodně laciné celkem předvídatelné rozuzlení. Ale přece jen to byl o něco málo pohlednější a smysluplnější film, než jeho starší jmenovec. Už díky té dějové linii z policejní stanice a ucelenějšímu scénáři. A Radha Mitchell vypadá velmi dobře. Ale znovu už nikdy, pryč s tím. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Byl jsem spokojený s Osunsanmiho Čtvrtým druhem a jsem v rámci možností spokojený i s Evidencí. Ve skutečnosti jsou to hodně slabé čtyři hvězdy, ale nenechám to tady strhat, když už i hovadina jako The Tunnel má 60%. K filmu - jedná se FFko uchopené tak, že jacísi "sběratelé kostí" analyzují nahrávky z něčeho, co by se dalo nazvat "Nevadský masakr švajcem". Sice se ani náhodou nejedná o žádný gore festival, nahrávky jsou místy "poničené", takže o kameře se ani mluvit nedá, ale na druhou stranu se po krátkém začátku pořád něco děje, což se od klasického FF shitu překvapivě v dobrém liší. Je to 60% a jedna hvězda z trucu... ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Závěrečná pointa slušná, připomínalo mi to Saw,ale forma a zpracování je dosti fádní a pokládal jsem to za rušivý element filmu. Někdo hold nesnese logické chyby, za to já mám problém se smířit se špatně zpracovaným filmem. Found Footage vždy byl a zůstane nejslabším článkem hororového subžánru. 50% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, založit celý film na tom, že se policajti snaží z nahrávek objasnit identitu vraha. Vlastně se ani z místnosti nehnou. Bohužel tím to zajímavé končí, samotné found footage nahrávky působí hrozně otravně, neustále se zasekávají a neděje se na nich nic jiného, než že někdo někam běží, křičí a pak zemře. Takže jako skoro každé found footage. Atmosféru to nemá, napínavé to není, postavám se tam fandit nedá a navíc je to celé dost nudné, takže jediné, co je zde dobré, je ten nápad a pak ten konec. I tak je to velmi málo. Slabé 2*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle způsob FF zdá se mi poměrně přijatelný. Snad proto, že třesoucí se kamera neměla 100% času k parkinsonovým efektům a také tu byli opravdoví herci. Navíc závěrečné vyústění mě docela překvapilo, byť celé pointa plavala trošku na vodě. Nicméně z mého pohledů jeden z nejlepších FF filmů vůbec. 60% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama