Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bonusový film k animovanému snímku Batman: Rok jedna sleduje příběh Kočičí ženy, která se zaplete s muži, kteří obchodují s dívkami z nočního klubu. Musí sledovat své úhlavní nepřátele, kteří se ji pokoušejí zabít. (TwoFace)

Recenze (35)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Je to ode mně troufalost dávat v podstatě doplňkovému "kraťasu" pět hvězd, ale v tomto případě si je Catwoman zaslouží. Na té čtvrthodinové stopáži je totiž dokonale vykreslená atmosféra, s výbornou animací i dabingem Elizi Dushku. Navíc, ač jde o animovaný film, postava Catwoman nebyla nikdy více sexy. Tohle je ten správný způsob jak by to mělo vypadat. Doteď se nemohu srovnat s tím, že si Nolan vybral pro nadcházející "povstání Temného rytíře" do role Catwoman Anne Hathaway. V mých očích by se jen málokterá herečka pro tuto roli hodila ještě méně, než právě ona. Co naplat. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

A do sbírky nám přibývá animák! A není to úplně špatné. Je to jeden z těch animáků, které dokazují, že animované filmy nejsou jenom pro děti. Je to akční, sexy a nekontrolované. Přesto, animace je nic moc, dialogy nejsou ničím zajímavé a není to ani jeden z těch lepších od DC. Ani nemůžu moc doporučit :-( ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Takový příjemný doplňěk k novému Batman: Year One. Od krátkometrážního snímku jako je tento se nedá čekat o moc lepší příběh, protože na to prostě není čas a prostor. Animace byla výborná, Catwoman správně sexy, takže spokojenost. Myslím, že by si Feline Fatale zasloužila konečně svůj animovaný celovečerák. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Režie - Laurence Montgomery. Tenhle příběh je hodně akční, lehce erotický a pěkně kreslený. U Catwoamn zazní i Metalová hudba. V tomhle příběhu je jedna zvláštní akční scéna. Je velmi podobná té z filmu Terminátor 3 Vzpoura strojů. Jedná se o úvodní honičku. Zde je sice hodně zkrácena, ale podoba tu je. Pro mně nejlepší příběh z DC Showcase. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Současné verze Catwoman mi příliš nevyhovuje, po všech těch proměnách pořád preferuju interpretaci Michelle Pfeiffer. Ale na druhou stranu toto je prezentace té aktuální a jako takové tento kraťas slouží velmi dobře. Doufám, že DC Showcase bude pokračovat a představí všechny hlavní postavy DC Nation. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama