Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po prepuknutí zombie nákazy, ktorá vyhubila väčšinu populácie sa skupinka tých, čo prežili, snaží prebojovať skrz zničenú, hordami nemŕtvych ovládanú krajinu. Cieľom ich cesty je ostrov Catalina, ktorý má byť jedným z posledných útočísk vymierajúcej ľudskej rasy. (Karamanlis)

Recenze (48)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptické zombie horory sú moja srdcovka a pri ich hodnotení zvyknem bývať blahosklonný, takže asyláckemu Zombie Apocalypse dávam s kľudným svedomím štyri hviezdy. Napriek tomu, že ide o dejovo nenáročný, akčno-hororový kúsok s miestami úsmevnými digitálnymi efektami (granát rozmetá celý blok a roztrhá hádam dvadsiatku nemŕtvych, no osobné auto, stojace asi meter od miesta jeho výbuchu zostane bez škrabnutia, no a zombie tiger to je kapitola sama o sebe...), ja som sa počas jeho sledovania celkom bavil a oceňujem aj slušné masky nemŕtvych a občasné snahy o nádielku gore. Ving Rhames to sedem rokov po Dawn of the Dead napriek pribúdajúcim rokom a kilogramom s oživlými mŕtvolami stále vie a tentokrát mu pri ich likvidácii zdatne sekundovala aj pohľadná čokoládová šermiarka Lesley-Ann Brandt. Vzhľadom k tomu, aké nechválne známe filmové štúdio má Zombie Apocalypse na svedomí som zákonite očakával megaprúser - ten sa však našťastie nekonal. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy dávám za tu zombijáckou túru po městech. Je to jen - chůze - zombíci(ovšem slušně vypadající) - chůze - akce - zombies - chůze - TYGR! Ano zombieTYGR! Hnus... už jsem si myslel,že dám první tři hvězdy v životě firmě Asylum,ale ten konec... zombieTYGR - chápete to? 30% (za první hodinu filmu) ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Riadna blbinka :) Už od úvodných minút sa to nedá brať vážne. Skupinka ľudí verzus zombíci - to je celé. Proste si putujú, vždy ich napádajú desiatky mŕtvoliek, takže vytiahnu arzenál rozličných zbraní, a nasleduje sekačka s odpálenými hlavami a striekancami digitálnej krvi. Máme tu búchačky, kušu, luk, bejzbalku, mačetu, samurajský meč, kladivko, dokonca aj motorovú pílu. Masky celkom ušli, scenár radšej neriešim - je to totiž detské, primitívne, postupom času príliš ploché a jednotvárne. Celú dobu som bol na podpriemere, ale keď na konci vyskočila počítačová "číča", tak som tak vybuchol smiechom, že ten tretí bodík dať musím. Veď ako som už neraz spomenul, lepšia zábavná blbosť ako nudná blbosť, že... ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle je správná konina, která ale docela pobaví. :-) Film přesně zapadá do produkce televizní stanice Syfy, jejíž původní tvorba má poslední dobou pohříchu dost mizernou úroveň. Od filmu s tak přeukrutně kýčovitým názvem snad nic jiného než béčkovou krávovinu ani čekat nejde, a tak když se na to divák připraví, docela se i zasměje. O příběhu tady nemá vůbec cenu psát, je to děsné klišé, kdy skupinka přeživších hledá poslední bezpečnou lidskou kolonii na Zemi, na které se to jinak hemží zombíky. Jak originální! Nicméně vzhled samotných nakaženců je docela obstojný a jejich četná setkání s přeživšími jsou patřičně gore, kdy především černoušek s masivním kladivem prostě nemá chybu (a kde nestačí kladivo, vypomůže motorová pila :-)). Stranou ponechme úsměvné jednoduchou výpravu a technické zpracování filmu, přičemž hlavně digitální krev a umělé výbuchy jsou VELMI okaté a dodávají filmu punc přímo spektakulárního béčka. Nicméně mně osobně tahle jednoduchá řezničina docela sedla a klidně bych si ji střihl ještě jednou. Teda... za nějaký čas. :-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrazíme tam a odděláme je jednoho po druhém......... Skupinka naprosto nesympatických postaviček je uvězněna v paneláku plného zombíků. Komu fandit? Po půl hodině trápení už jsem věděl, že fandím víc zombíkům. Pár gore scén je dobrých, ale to nedělá dobrý film. CITÁT - Tenhle řev dobře znám........ Scéna v 60 minutě je smutná a možná i do příběhu patří, ale mě se zdála pokořující a zbytečná. CITÁT - Tak mi ho vykuř, holčičko!!!!...... Zato scénu na střeše auta si určitě užije každý. Je krátká, ale je to masakr. CITÁT - Přece neumřu na zástavu srdce, když je tu válka........ A konec příběhu? Zeptám se a naznačím - nová Alice? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama