Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po prepuknutí zombie nákazy, ktorá vyhubila väčšinu populácie sa skupinka tých, čo prežili, snaží prebojovať skrz zničenú, hordami nemŕtvych ovládanú krajinu. Cieľom ich cesty je ostrov Catalina, ktorý má byť jedným z posledných útočísk vymierajúcej ľudskej rasy. (Karamanlis)

Recenze (48)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Prostoduchý děj. Skupinka lidí se snaží přežít. Dál nic. Zombie filmy většinou nemají extra dej, ale snaží se zaujmout pořádnou vyvražďvačkou, hlavním killerem a popřípadě strachem. Bohužel, tady jsem neviděl nic z toho. A ten digitální tygr, kdyby se aspoň ten vizuál povedl, mohl to být originální nápad, takhle to je ale k smíchu. Ani Ving nevypadá jako pravej ochránce, možná je to věkem, ale připadal mi spíš jako hodný strýček. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zombie Apocalypse, není horor úplně z nejhorších, ale žádná sláva to také není. Natočeno v roce 2011 a i když se jedná o nízkorozpočtový snímek, tak efekty by mohly být daleko lepší. Bilo to občas do očí, až mi z toho bylo nevolno. Svěží jednohubka, která se jednou zvládnout dá, ale víckrát nikoliv.. 4/10 = 45% ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle je správná konina, která ale docela pobaví. :-) Film přesně zapadá do produkce televizní stanice Syfy, jejíž původní tvorba má poslední dobou pohříchu dost mizernou úroveň. Od filmu s tak přeukrutně kýčovitým názvem snad nic jiného než béčkovou krávovinu ani čekat nejde, a tak když se na to divák připraví, docela se i zasměje. O příběhu tady nemá vůbec cenu psát, je to děsné klišé, kdy skupinka přeživších hledá poslední bezpečnou lidskou kolonii na Zemi, na které se to jinak hemží zombíky. Jak originální! Nicméně vzhled samotných nakaženců je docela obstojný a jejich četná setkání s přeživšími jsou patřičně gore, kdy především černoušek s masivním kladivem prostě nemá chybu (a kde nestačí kladivo, vypomůže motorová pila :-)). Stranou ponechme úsměvné jednoduchou výpravu a technické zpracování filmu, přičemž hlavně digitální krev a umělé výbuchy jsou VELMI okaté a dodávají filmu punc přímo spektakulárního béčka. Nicméně mně osobně tahle jednoduchá řezničina docela sedla a klidně bych si ji střihl ještě jednou. Teda... za nějaký čas. :-) ()

fmash 

všechny recenze uživatele

„Konec světa je občas krásný,“ povídá jedna buchta cestou do kýženého útočiště. Na tom si dal režisér záležet ze všeho nejvíc, totiž aby využil celkově nijak převratných schopností svého týmu k dosažení estetické líbivosti veškerých scén. Nebýt všudypřítomné (hlavně všude patrné) digitální postprodukce, bez které se neobešel jediný oblak kouře, jediný výstřel a jediná kapka krve, skoro ničemu bych se nebránil. Tolik obrazová stránka. Hudba příjemně minimalisticky slušivá. Navíc, a to je důležité, je to jeden z mála slabších filmů, kde se přeživší chovají velmi racionálně, nedělají všechno pro dosažení svého cíle v tlamách zombií a celkově se tu nezneužívá „co-to-ten-debil-kurva-dělá“ efektu. Je to jak příručka pro přežití, čímž se dostávám k jiné vadě, a tou není obecné, nýbrž velmi konkrétní opisování z různých her (hlavně Dead Nation), seriálů, filmů a knih. Ale to taky vem čert, včetně toho trapného tygra... byl by to slušný film, nebýt jiného závažného průseru, a tím je scénář, který průměrným hercům vkládá do úst nicotné dialogy, ale hlavně postrádá poutavý příběh, pokud za příběh nepovažujeme hodinu a půl chození po ulici, zombíci nezombíci. Škoda, pro mě 2½, ale nedoporučuju. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy dávám za tu zombijáckou túru po městech. Je to jen - chůze - zombíci(ovšem slušně vypadající) - chůze - akce - zombies - chůze - TYGR! Ano zombieTYGR! Hnus... už jsem si myslel,že dám první tři hvězdy v životě firmě Asylum,ale ten konec... zombieTYGR - chápete to? 30% (za první hodinu filmu) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno