Reklama

Reklama

VOD (1)

Režisér Whit Stillman uvádí mile nekonvenční komedii Slečny v nesnázích, ve které se studentka Violet (Greta Gerwig) snaží změnit temnou atmosféru na univerzitě. S kamarádkami Rose (Megalyn Echikunwoke) a Heather (Carrie MacLemore) se ujímá nové studentky, sympatické Lily (Analeigh Tipton), která neujde pozornosti místního playboye Charlieho (Adam Brody), ani po všech stránkách dokonalého studenta Xaviera (Hugo Becker). Nakonec je to ale právě Violet, která skončí v osidlech lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (38)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Trochu mi ten rádoby inteligentně komunikační humor připomínal Gilmorova děvčata, s tím rozdílem, že žvanění gilmorovek byl vtipný a moudře usazený. Slečny v nesnázích se tváří jako rozumné holky, ale pointa jim v mnohem směrech uniká. A to nezmiňuji některé trapné scény, které opravdu nebyly zapotřebí. ()

Tess92 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by to byla komedie, na to tam bylo na můj vkus vtipů málo. Ale ta atmosféra, nadšení Violet pro všechno co dělala, i hodně pomalé tempo filmu tvoří víceméně harmonii a příjemně se na to kouká. Jediný zádrhel mi přišel na konci, kde jsem čekala přece jen něco víc, ne jen takové vyšumění. Smutné taky bylo to uvědomění, jak jsou vlastně skoro všechny postavy hrozně hloupé. ()

Reklama

Jevablo 

všechny recenze uživatele

No řekněme si to tady mezi námi otevřeně, je to hovadina. Je to zjevně opravdu hodně nezávislé, a to zejména na ději, potřebě mít začátek a konec, na aspoň trochu uvěřitelných postavách, no zkrátka mazec. Zase musím říct, že některé dialogy jsou vtipné, mají nadsázku, ale celý film je vlastně sled gagů, z nichž některé jsou tak krátké, že tam ani být nemusely. Proto je taky snímek tak dlouhý (nezdá se Vám 99 minut dost? Tak si to pusťte). Úvodník výše ani nečtěte, o sebevraždách je to asi 10 minut, pak už se semele opravdu VŠECHNO, co Vás napadne. Závěr scénáře už musel vznikat v naprostém rauši, jinak si to nedovedu vysvětlit. Takže chvílemi dobrá absurdní komedie, chvílemi se divíte, proč tohle někdo natočil a hlavně proč není scénárista ve cvokhausu. Možná už tam ale je... ()

quip 

všechny recenze uživatele

Nesmyslný film o tom, jak nesmyslně jedineční, zajímavý nebo inteligentní si my, vysokoškolští studenti, připadáme. Jako myšlenka dobré, ale 99 minut je na tak jednoduchou zprávu strašně douhých. Pokud nechcete skončit jako většina lidí tady v komentářích, nečekejte komedii, spíš...dadaismus bez hravosti, absurditu bez kouzla. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Snug Harbor Cultural Center v New Yorku a v Bronxville. (Terva)
  • Film byl natočen za 28 dní. (Terva)
  • Mnoho postav bylo pojmenováno podle květin. (..Lucas..)

Reklama

Reklama