Reklama

Reklama

Máša a medvěd

(seriál)
  • Rusko Maša i Medveď (více)

Série(5) / Epizody(117)

Medvěd, bývalý cirkusový artista, se usadí v lese a připravuje se na pohodový život plný ticha a klidu. Dokud se však neseznámí s nezbednou holčičkou jménem Máša, která zde žije se svým prasátkem, kozou a psem. Sledujte celou řadu zábavných příběhů o holčičce jménem Máša a jejím medvědím kamarádovi, bývalém cirkusovém artistovi. Máša je nezbedná tříletá uličnice, která žije na staré železniční stanici v lese. Zdá se, že předčasně vyspělé, divoké a nespoutané děvčátko, které se spřátelí s každým, koho potká, je jako magnet na problémy. Medvěd je laskavá otcovská postava, která se ze všech sil snaží své kamarádce pomáhat a chránit ji před úrazem. Sám se při tom však často nechtěně stává obětí jejích lumpáren. Ačkoli má medvěd rád svůj klid, stýská se mu po společných chvilkách s Mášou, když mu zrovna není nablízku. Společně s pochybnou partičkou přátelských zvířat, která si z lesa udělala svůj domov, Máša a medvěd pobaví dospělé i děti a poučí diváky o kreativitě, oddanosti a skutečném přátelství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (118)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Roztomilá holčička tyranizuje dobráckého medvěda.Tahle pohádka je nejen pro děti, ale mohla by sloužit i jako varování rodičům žádné děti nemít. Bohužel se k ní pravděpodobně dostanou, až když už je mají. Je to jeden z mála pořadů pro nejmenší co sleduju s opravdovým zájmem. Může za to spousta drobných detailů, které děti nejspíš ani nevnímají, ale dohromady dávají příběhu další úroveň. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Taká tá Tom a Jerry premisa, keď menšia a slabšia postavička v podstate šikanuje väčšiu. Len medveď si to na rozdiel od Toma nezaslúži. Navyše Máša ešte o to viac lezie na nervy, že vie rozprávať. Chýbajúcu originalitu mi kompenzuje fakt, že naša malá seriál zbožňuje. Prvé dve série majú dokonca dobrý český dabing. Potom sa zmení dabérka Máši, na ktorej to celé stálo. Škoda. ()

Reklama

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to? Na minimaxu dávají díly hodně uhlazené a roztomilé, zatímco ČT vysílá groteskní sérii? Ta druhá se mi líbí. Když jsem to viděl před lety, tak jak někdo zmínil, že to porazí "ty americké drastické seriály", zatímco onen člověk se dívá na takové seriály (Dreamworks, Pixar), tak to mě tak naštvalo, že jsem to pár let raději nesledoval. Ale ta ČT série je výborná. Edit: Moc se mi na tom seriálu líbí také rychlost pohybů při dynamických scénách, dokonce i při těch klidných. Ohledně rychlosti jsou nejlepší ty díly o kočce a myši a díl o robotovi uklízeči. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Dětem se to líbí a pokaždé je to zaujme. Mě se to taky líbí a kouknu na to s nimi. Po Jen počkej zající je toto další povedený ruský seriál. Souznění Máši a medvěda je vtipné a někdy občas i drsné pro méďu. Ta jeho trpělivost je jako z kamene. Pobaví jak děti tak i dospělého diváka. 75% ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

S01-S03: Z pohádek pro nejmenší je to třeba oproti těm čtyřem barevným žvatlajícím kreténům rozhodně krok kupředu, jelikož to má jednu takovou fajnovou věc, které se říká scénář. Vzhledem k tomu, co se však na obrazovce děje (Máša je alespoň ze začátku opravdu strašná svině a já být ten medvěd, tak bych jí už někde v průběhu první řady utrhnul hlavu), to však není příliš edukativní záležitostí pro někoho, kdo se teprve učí, jak se správně chovat. Nechci znít jako upjatej mravokrárce, ale v tomhle ohledu existují vhodnější (a lepší) pohádky. 5/10 ()

Galerie (232)

Zajímavosti (15)

  • Seriál začala dabovat poloamatérská dabingová skupina Fénix ProDabing, která zajišťuje dabing titulům, které se patrně nikdy oficiálního dabingu nedočkají. Po prvním dílu však skončila, neboť tento seriál začala vysílat Česká televize s profesionálním dabingem. (VoxMortis)
  • Medveď Míša je cirkusovým medveďom, ktorý si svoj dôchodok užíva v lese vo svojom domčeku. (Carol Pifková)
  • V ruskom meste Elaň sa v mestskom parku nachádza socha Máše a medveďa. (Zdroj: mamastory.sk)

Reklama

Reklama