Reklama

Reklama

VOD (1)

Toto drama z produkce HBO natočené na motivy bestselleru Marka Halperina a Johna Heilemanna nabízí pronikavý pohled do zákulisí prezidentské kampaně Johna McCaina v roce 2008, od chvíle, kdy si vybral guvernérku Aljašky Sarah Palinovou coby kandidátku na viceprezidenta až po konečnou porážku ve volbách. Příběh, který přezkoumává určující moment politiky Spojených států vypráví McCainův stratég Steve Schmidt. Režie Jaye Roache a scénář Dannyho Stronga slibuje kvalitní filmový zážitek. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (174)

baribal 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že ten mediální obraz Sarah Palin je odrazem skutečnosti. Po filmu si říkám, že mediální obraz jí vykresloval lépe, než jaká ve skutečnosti je. Naprosto příšerná ženská, ale pravdou je, že kvůlí ní volby neprohráli a vybrat jí byl v podstatě dobrý nápad. Ed Harris vypadá velmi věrohodně, hlavně jeho pleška a vlasy. Na televizní film velmi slušné. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

O niečo menej úderné než RECOUNT (Nové sčítání hlasů). Film je však dobre obsadení (Woody Harrelson!) a výborne graduje. Navyše tvorcovia dobre pracujú s politickou atmosférou i zmenou nálad. Neviem, ako sa na to dívajú Američania, ale mne to opäť prišlo ako veľmi smutný obrázok o demokracii v "krajine, z ktorej vzyšlo všetko dobré na tomto svete"... I keď... vlastne ani nejde len o problém Ameriky... ()

Reklama

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd nedávám skoro vůbec.....nedokážu dost dobře říci co to pro mne znamená....je to něco jako uspokojit všechny potřeby filmového fandy. Tady a to řeknu na rovinu, není to filmová lahůdka.Je to výpověď doby.Odvaha a upřímnost, bez tolik obvyklého patosu, ale s naprosto očekávanou americkou hrdostí....Už jsem to zde někde psal, ale chtěl bych vidět takhle natočený film o volbě českého prezidenta...Proto Amíkům smekám.Jsou to "sráči" v mnoha ohledech, ale dokážou střílet do vlastních řad.Nemusíte být Demokrat ani Republikán, ale tohle je dobře natočené story..."true story...." Politické divadlo, ano...v celé své nahotě.... ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Zákulisí americké politiky... Nerozumím mentalitě obyvatel té "požehnané" země. Sarah Palin byla uměle vytvořená celebrita, která kromě svého charismatu neměla nic. Tenhle film dokonale odhaluje ignoraci, která je zjevně zastoupena i ve velké politice. Ta žena znala Aljašku a své rodné město. Ale o světě a fungování země, kterou tak mohutně chtěla zastupovat, nevěděla nic. Je až neuvěřitelné, že si tohle někdo v politické špičce může dovolit a utáhnout Američany na frázích o "vyvolené zemi" a citacím Reagana, což je jasná hra na populismus. Tenhle film místy utíká až příliš pomalu. Nicméně výkon Julianne Moore je vynikající a zbytek osazenstva jí velice zdatně sekunduje. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka. Game Change představuje fascinující sled příčin a následků, které dohromady tvoří impozantní drama ze současnosti plné emocí. Už dlouho jsem nějaký film nesledoval s tak intenzivním nadšením a vrcholnou koncentrací. A pro dechberoucí výkon Julianne Moore nemám slov - ta pihovatá milfka mě přivádí do mdlob. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Představitelka hlavní role se ve filmu objeví ve dresech třech týmů NHL. Konkrétně se jedná o kluby New York Rangers, Colorado Avalanche a Detroit Red Wings. (Lembi4)
  • Snímek byl převážně natáčen ve státě Maryland a hotelu Wilmington ve státě Delawere. (chelseaman22)
  • Film vychází ze třetí části stejnojmenné knihy Game Change od autorů Johna Heilemanna a Marka Halperina. (Mara12)

Související novinky

Hunger Games loví špičkové scenáristy

Hunger Games loví špičkové scenáristy

04.10.2012

Už jedničku veleúspěšné teenagerské sci-fi pomáhali spisovatelce Suzanne Collins adaptovat Gary Ross (oscarovka Seabiscuit) a Billy Ray (Na odstřel). Pro pokračování si studio Lionsgate ulovilo ještě… (více)

Reklama

Reklama