Reklama

Reklama

Když se zneuznaný reportér deníku New York Times Michael Finkel (Jonah Hill) setká s usvědčeným vrahem Christianem Longem (James Franco) - který si přivlastnil Finkelovu totožnost - jeho vyšetřování se postupně změní v nezapomenutelnou hru na kočku a na myš. Film založený na reálných událostech pojednává o Finkelově neúnavné snaze získat Longův skutečný příběh, v němž se pojí vražda, láska, podvod i vykoupení. (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Trailer

Recenze (134)

Agent006 

všechny recenze uživatele

Drama zaměřující se na vztah dvou protagonistů, z nichž jednomu ten vztah ale vůbec nevěřim. Nemám nic proti Hillovi, ale tady to silně neutáhl a jen se veze na skličující atmosféře a Francově scene-stealerství. A ono co si budeme nalhávat, atmosféra snímku je o několik řádů jinde, než u třeba Red Dragon, potažmo Murder by Numbers/Fracture/dosaď téměř libovolný film s touto tématikou, které mi to nutně evokovalo. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

V první polovině filmu jsem byl skeptický. Neseděl mi jak Franco v roli možného vraha ani Hill jako novinář. Ani jednomu jsem role nežral, stále jsem je chápal jako herce, nikoliv postavy v příběhu podle skutečné události. Druhá polovina filmu, ale byla velmi dobrá a zejména závěr - pro mě překvapivý, byl velmi kvalitně natočen. Goold odvedl dobrou práci, jen to obsazení mohlo být lepší. ()

Reklama

Baronne 

všechny recenze uživatele

Mám z toho trochu smíšený pocity. Dávám vysoký hodnocení, protože celková atmosféra filmu, ať už trochu kostrbatá, byla velmi dobrá. Jonah a Felicity jsou excelentní, stejně jako jemná, podkreslující hudba. ALE! Franco je příšernost, totální nesmysl.. Na bláznivýho vraha, kterej zabil celou svojí rodinu (tři děti do šesti let) nasadit týpka, kterej hraje buď úplný idioty (Apokalypsa, Interview), nebo prostě a jednoduše trouby, to je fakt obrovskej fail. Vůbec to nezvládnul, Jim Carrey by to uhrál líp, a tim jsem si stoprocentně jistej. Jinak z toho mám ale docela dobrý dojmy, mysteriózní to je, stejně jako Zodiac, jen v trochu menší míře. Takových příjemných 70%. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem viděl film ze soudního prostředí, které mají často hodně dobrou atmosféru a zajímavé zvraty. Ani jedno se zde bohužel neděje. Všechno je vsazeno na ústřední duo a jejich herecké schopnosti a ani u jednoho z herců to není žádná sláva. A tak zbývá samotný příběh, který je hodně krutý. Bohužel o motivaci se nakonec nic nedozvíme. Škoda že film nezůstal tak poutavý, jako byl začátek při představení obou postav. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Smutny pribeh podla skutocnej udalosti o vrahovi,ktory zabil svoju rodinu a privlastnil si totoznost jedneho novinara,ten sa s nim stretava a vysetrovanie sa meni v hru na macku a mys,herecke vykony boli obstojne,ako drama to fungovalo a kto o tomto pripade nikdy nepocul,bude ho v tomto filme pozorne a so zaujmom sledovat,lebo ja urcite ano...:-) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáče ve Warwicku, na Long Islandu, v Piermontu, v Brooklunu a v Garnevill v New Yorku v USA. (rafix)

Související novinky

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

24.10.2017

Každá hollywoodská legenda se časem dočká biografie. A momentálně je řada na Judy Garland, hvězdě Čaroděje ze Země Oz, která vynikala hlavně zvučným pěveckým hlasem. Její filmová pocta se bude… (více)

Reklama

Reklama