Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí hlboko mentálne retardovaní magori New Kids Turbo z holandského zapadákova Maaskantje znova prichádzajú na scénu, tentoraz ako New Kids Nitro. Spolu s magormi zo susedného zapadákova Schijndel spoločne bojujú proti novému nepriateľovi - živým mŕtvolám zombie, ktoré im vyjedajú okruh najlepších priateľov.
Partička piatich kamarátov z holandského mestečka Maaskantje - Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie a Barrie - sa dostane do vážneho konfliktu s obyvateľmi susedného zapadákova Schijndel. Vojnu však ukončia vo chvíli, keď musia spojiť svoje sily v urputnom boji proti novému spoločnému nepriateľovi - živým mŕtvolám, ktoré im postupne zabíjajú najlepších priateľov. Vo veľkej vojne proti zombie sa dementom vymknú ich bojové akcie spod kontroly a nastane malá vidiecka apokalypsa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to nevkusná píčovina a hovadina plná fekálního a dementního humoru, ale já jsem se u toho skvěle pobavil. Navíc mě opět potěšil soundtrack. Písničky jsou tentokrát hlavně od 2 brothers on the 4th floor. Můj oblíbenec Paul Elstak tentokrát přispěl pouze jednim songem a na chvilku se i mihnul na obrazovce. Jinak celkem chápu, že někomu tenhle film prostě nesedne, ale já dávám bez rozmejšlení 5 hvězd. Prostě holandský vidláci, gabba, hakkuh, happy hardcore, eurodance, happy pavementkick fest, atd... A pokud se to někomu nelíbí, tak je to verrekte mongol! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Od Turba nám asi retardi kapku zpychli, kompletně ztratili sysel pro tumor a nabyli dojmu, že bude veselé a úspěšné i to, když po sobě budou na plátně jen házet hovna a vehementně u toho pičovat. No hihň jak sviňa! Tam, kde jednička perlila s drsnou, slaboduchou, hravou demencí opravdu k popukání, tohle vystrkuje jen rozedřený a zhnisaný řitní otvor, plný žlutozelených vyrážek a podivné hnědé hmoty. Nepochybuji, že si u toho pár prvoků a totálních solvin vyprskne lahváče na monitor a přeji jim spoustu kultivované a sofistikované zábavy, aby byli ráno u pásu svěží! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já tohle pokračování jako zahanbení prvního dílu rozhodně nevidím. Kráčí ve stejných kolejích a tento styl debilního humoru mohu znovu a opět. Docela mě zaráží překvapené tváře uživatelů, kteří si stěžují, že humor je stejný, jako v jedničce. Asi očekávali nějakou křesťanskou hodinku. Hodnotit tedy budu opět 3*. A pokud bude snad díl číslo 3, tak ten rozhodně nevynechám. Holandští kluci mají můj obdiv. ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Nejlepších bylo tak 10 minut před titulky. Jestli Turbo dostalo 5* za svojí originalitu a brutální záplavu humorných scén a neočekávaných zvratů, kdy mě prakticky každá další scéna donutila vodevřít hubu ještě víc doširoka, tak potom tohle nemůže jít přes 3*. Jinak ovšem, vyřešit všechno závodem je brutální LOL. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

New Kids jsou magoři. Škoda jen, že od prvního, skvělého filmu, přešli k daleko více nechotným kokotinám. Ty mě totiž na tomhle filmu dost srali. Třeba jsem vůbec nepochopil přítomnost tý těhotný holky, která tam všude ukazuje ten svůj krunýř, co se tvářil jako břicho. Každopádně i tak jsem se pobavil. Ten závěr byl třeba naprosto brutální. S prvním dílem se to ale srovnávat moc nedá. Ten byl originální a přišel s něčím novým. Tenhle to jenom doplňuje a občas zachází i tam, kam by nemusel. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Modrobiela vlajka s červenými srdiečkami, ktoré však srdiečkami v skutočnosti vôbec nie sú, pretože sú to kvety žltého lekna, je vlajkou holandskej provincie Frízsko. Túto vlajku používa aj najslávnejší miestny futbalový klub SC Heerenveen. (MikaelSVK)
  • K filmu natočila speciální hudební videoklip německá skupina Scooter. (korbitch22)

Reklama

Reklama