Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak co by ne, že. Proč neukázat zámořským obřezaným plivníkům, že na starém kontinentu umíme také nakroutit prapodivnou ekl parodii, a ještě do ní dokážeme najebat sociální podtext..... nebo co to tam vůbec ti vyčaděnci narvali. Zhovadilost největší, ovšem řada vydařených momentů tvoří z díla libost. A pleje-li někde Peter Aerts, pak nemohu jít pod osmdesát procent, nezlobte se na kulýnka. O to více mě mrzí, že se sejdu u soudního dvora v Haagu s partičkou okolo turbo dětí v ne zrovna nejlepším. Vykrást můj prvotní sexuální počin, nemístně jej natáhnout až na celé vteřiny, vrazit to do filmu a nedat mi ani gulden - to je jasný zločin proti lidskosti. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvtipnějších filmů, co jsem v životě viděla (doporučuju slovenský titulky pro umocnění zážitku). Tolik krásy a nekorektnosti a tak málo času. MILUJUTO. _____ S klucíma i za střízliva - další důkaz, že Radek99 je sucharskej tlučhuba, co se moc rád poslouchá. HOMO! ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na film těšila, jakmile jsem si přečetla nástin děje a tak mě zklamalo, když jsem zjistila, že hlavní hrdinové jsou banda totálně nesympatických vypatlanců, jejichž chování mě celý film neuvěřitelně sralo a dokonce mi připadalo, jako by se film snažil zachycovat chování našich nepřizpůsobivých občanů, a to daleko věrněji než takový Roming. Největší zklamání poslední doby, celý film jsem byla zhruba fifty fifty znuděná, či znechucená a jediné, co mě na celém tomto veledíle pobavilo, byl ten vytůtanej kamioňák. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

5 retardovanych kokotov a pes. Totalny ulet, ktory ma niekolkokrat rozosmial, ale zaroven tam bolo aj dost vtipov, ktore isli mimo mna, takze to bohuzial nebola nonstop sranda ako som ocakaval. Naviac aj tie lepsie vtipy sa dost opakovali a v druhej polovici filmu som uz niekolko sekund dopredu vedel aky vtip bude nasledovat. Celkovo ale tuto totalnu chujovinu môzem odporucit, pretoze si tam snad kazdy, kto ma zmysel pre humor, nejaky vtip na ktorom sa dobre zasmeje, najde. 6/10. Edit: Pozrel som si to druhykrat a stale to obsahuje hluche miesta, ale na tie vydarene som sa strasne tesil a bavilo ma to o kusok viac ako prvykrat a tak hodnotenie zvysujem na 7/10. Maaskantjeeeeeeeeeee. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkná sonda do životů běžného holandského obyvytelstva, kde průměrné IQ je kolem 60 a marihuana je na denním pořádku. Film zaručeně dokáže pobavit i ty z nás, kteří se ho rozhodnout zkouknout za střízliva a s čistou krví. V jiném stavu bych dost možná nastřelil plný počet. 5 hlavních protagonistů jsou společně naprosto úžasní. Jsou to totiž totálně vypatlaní kreténi. Humor ve filmu je takový ten klasický kanálový, který ohromuje pouze svojí debilitou a jednoduchostí. Já proti němu nic nemám a na holandštinu si člověk brzy zvykne. Lepší 3*. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)
  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)

Reklama

Reklama