Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí hlboko mentálne retardovaní magori New Kids Turbo z holandského zapadákova Maaskantje znova prichádzajú na scénu, tentoraz ako New Kids Nitro. Spolu s magormi zo susedného zapadákova Schijndel spoločne bojujú proti novému nepriateľovi - živým mŕtvolám zombie, ktoré im vyjedajú okruh najlepších priateľov.
Partička piatich kamarátov z holandského mestečka Maaskantje - Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie a Barrie - sa dostane do vážneho konfliktu s obyvateľmi susedného zapadákova Schijndel. Vojnu však ukončia vo chvíli, keď musia spojiť svoje sily v urputnom boji proti novému spoločnému nepriateľovi - živým mŕtvolám, ktoré im postupne zabíjajú najlepších priateľov. Vo veľkej vojne proti zombie sa dementom vymknú ich bojové akcie spod kontroly a nastane malá vidiecka apokalypsa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla totální sračka s primitivním humorem a neskutečnou porcí demence, v mnohém je dvojka úplně to samé, ale díky bohu eskapády těhle vidláků jsou v pokračování kurefsky vtipný.Samozřejmě, že místy to má jen trapný a hluchý místa, ale některý pasáže mě konečně dokázali pekelně roztlemit a finální masakr je boží.Jednička mi prostě nesedla, taky měla sice asi 3 dobrý scény ,ale zbytek byla perverzní ubohost, ale i perverzní a vidlácký humor může bejt vtipnej, ale musí se umět.No a druhej díl se těmhle šílencům už konečně povedl.50%. ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Nejlepších bylo tak 10 minut před titulky. Jestli Turbo dostalo 5* za svojí originalitu a brutální záplavu humorných scén a neočekávaných zvratů, kdy mě prakticky každá další scéna donutila vodevřít hubu ještě víc doširoka, tak potom tohle nemůže jít přes 3*. Jinak ovšem, vyřešit všechno závodem je brutální LOL. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nizozemský Legolas a Jan Keller jsou zpět i se svojí partou buranů, a jak už to u podobných dvojek bývá, je to ujetější, debilnější, nechutnější a tak nějak celkově stupidnější. Což ale neznamená, že by to bylo nějak zvlášť horší. Možná jen o trochu tím, že už ty kluky tak nějak znáte a je pro ně těžší vás něčím překvapit. Ale snaží se. Tentokrát jim dobře sekundují i ženy, ať už v podobě Legolasovy matky nebo skvělé Deborah. Nejzábavnější mi asi přišli titulkové a potitulkové záběry. Rozhodně doporučuji na oba díly koukat s titulky, protože tohle podání dabing zprostředkovat určitě nedokáže. Maaskantje, vy homo!!! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Od Turba nám asi retardi kapku zpychli, kompletně ztratili sysel pro tumor a nabyli dojmu, že bude veselé a úspěšné i to, když po sobě budou na plátně jen házet hovna a vehementně u toho pičovat. No hihň jak sviňa! Tam, kde jednička perlila s drsnou, slaboduchou, hravou demencí opravdu k popukání, tohle vystrkuje jen rozedřený a zhnisaný řitní otvor, plný žlutozelených vyrážek a podivné hnědé hmoty. Nepochybuji, že si u toho pár prvoků a totálních solvin vyprskne lahváče na monitor a přeji jim spoustu kultivované a sofistikované zábavy, aby byli ráno u pásu svěží! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa zo zaciatku este drzala pri zemi a az v druhej polovici sa uplne utrhla z retazov reality. Dvojka je uplne nerealne prehnana od zaciatku a bohuzial to nie je väcsia sranda, ale prave naopak. Pomer dobrych vtipov voci tym otravnym tu je ovela horsi v prospech tych zlych. Na druhej strane ustredna pätica kokotov je stale sympaticka a par vtipov ma znova dokazalo rozosmiat, takze komu sadla jednotka, tak pre neho za jedno pozretie bude stat aj dvojka. 5/10. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Modrobiela vlajka s červenými srdiečkami, ktoré však srdiečkami v skutočnosti vôbec nie sú, pretože sú to kvety žltého lekna, je vlajkou holandskej provincie Frízsko. Túto vlajku používa aj najslávnejší miestny futbalový klub SC Heerenveen. (MikaelSVK)
  • K filmu natočila speciální hudební videoklip německá skupina Scooter. (korbitch22)

Reklama

Reklama