Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbie La cara oculta (více)
Trailer 1

Španělský dirigent Adrian pobývá pracovně v Bogotě, kde si pronajal spolu s přítelkyní Belén velký osamělý dům. Belén od něj kvůli jeho nevěře odejde, Adrian však rychle nachází náhradu v servírce Fabiene. Ta se k němu dokonce nastěhuje a záhy objeví, že se v domě ozývají podivné zvuky. Po Belén začne jako po zmizelé pátrat policie, brzy se však ukáže, že s jejím odchodem od Adriana to bylo trochu jinak. (lola3121)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (639)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Miluji filmy s takhle úderným námětem. To to jde pak všechno samo. Hlavní pointa filmu mě naprosto dostala. Tohle jsem fakt nečekal. Bylo mi hrozně líto, že film skončil v nejlepším, ale kdyby pokračoval dál, tak už možná v tom nejlepším neskončil :-). Ale co, stejně to chci delší! A vám povrchním pitomcům, co si stěžují na malá prsa hlavních protagonistek, vzpamatujte se! Taky byste asi nebylo zrovna rádi, kdyby vám nedali práci kvůli vašemu malému penisu. A navíc, Clara Lago je nádherná po všech stránkách a Martina García je, když už nic, hezká v obličeji. A je to vlastně tak trochu záporňačka, takže jestli to, že má prsa po tatínkovi, vám na ní vadí, tak to aspoň splnilo účel, protože jí přece nemáme mít rádi a máme mít rádi Belén! Btw. i začátek mě bavil, buďte taky trochu žánrově flexibilní, no ne! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela rozpačité Pocity...Už hned mi bylo jasné a doufal jsem, že to bude něco na styl Zatímco spíš a El Habitante Inciertto.. Naštěstí Ano! Opět výborný Nápad. Příjemná Atmosféra, ale maximální nadšení řici nemůžu.. Strašně pomalá a nudící první třetinka a Hlavně závěr? Čekal jsem akčnější ukončení,Mohli to více rozvinout a Hodnocení by šlo určitě výše! ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Mám rád komorní filmy o málo postavách. Třeba jako v tomto případě o třech. Problém je, že nemám rád filmy o dementech. A tady jsou dementní postavy všechny tři. Základní myšlenka / pointa filmu mi nepřipadala příliš uvěřitelná, zároveň mne ani moc nebavil fakt, že film má v podstatě o půl hodiny míň, protože polovinu filmu divák vidí díky různým perspektivám dvakrát. Takže ve finále i vzhledem k hodnocení a nadšeným komentářům dost silné zklamání... Chtěl-li bych si přivlastnit komentovací schéma kolegy Fr, tak jediný důvod, proč film shlédnout, je vaše touha přidat se do fanklubu Martiny Garcíi, který o členy nouzi nemá, jak si to tu člověk pročítá. Já si však tuhle kolumbijskou pipku klidně ujít nechám... 50% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Řadím se mezi šťastlivce, kteří o filmu předem věděli jenom to, že má název jako střižený z dětské partie scrabblu. Jak známo, jsem úchyl na cokoli, co ke mně přijde z pyrenejského poloostrova, ale ani tak nedávám plnou palbu jen ze zvyku. Výborně vystavěný příběh, atmosféra žijící si svým vlastním životem, záplava skvělých nápadů a v neposlední řadě soundtrack vyvedený tak, že kdyby byl ještě o fous lepší, myslel bych si, že jsem ho snad napsal sám. P.S: Někdo tu píše, že je to o prsa za 3. Zajímalo by mě, o jaký prsa myslel, protože nejlíp ze všech na tom byl německej ovčák Hans. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nakonec hezky poskládaná pohádka o 'pomstě ze záhrobí', s níž jsem měl problém především z toho důvodu, že je asi třeba fandit postavě, která si to vůbec nezaslouží a je hrozně hloupá a nesympatická. To však nic nemění na tom, že druhá polovina má šťávu a množství soběstačných nápadů, které to vytáhnou k uspokojivému finále. Čtvrtá hvězda ale jen o prsa té plošší (a hezčí a sympatičtější) z hrdinek. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Alterntívnymi názvami filmu sú aj Bunker či Inside. (MikaelSVK)
  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)
  • Filmové jméno hlavní hrdinky Belén (Clara Lago) v překladu ze španělštiny znamená "betlém", případně lze jméno v návaznosti na filmovou skutečnost přeložit jako "šlamastyka" či "potíž". (herr_carter)

Reklama

Reklama