Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Oblíbené filmy (10)

Angelika, markýza andělů

Angelika, markýza andělů (1964)

Ač příliš neholduji romantickým filmům, tak série o krásné Angelice patří k mým nejoblíbenějším filmům vůbec. Nádherné prostředí, nádherné kostýmy, nádherná hudba..takhle bych mohla pokračovat hodně dlouho. Opravdu nejlepší jsou hlášky u soudu s "čarodějem" ("Král ve své nekonečné dobrotě..", "Svědek je nezletilý, výpověď neplatná..") Úplné kladivo na čarodějnice :). Jen je mi líto M. Mercier, které Angelika de facto znemožnila, aby se kdy znovu prosadila..

La cara oculta

La cara oculta (2011)

Jeden z mála filmů, u kterého člověk předem neodhadne, co se stane. A to je přesně něco pro mě. Čekala jsem jasnou duchařinu, ale...Co že je tohle vlastně za žánr? Tak trošku thriller, drama, mysteriózní, romantický, krimi..No, to asi vystihuje můj dojem z filmu. A jedna rada na závěr..Před sledováním filmu si o něm nic nezjišťujte a nedívejte se na trailer.:)

Lví král

Lví král (1994)

Pro mě jednoznačně nejlepší animák všech dob a jeden z nejoblíbenějších filmů mého dětství. Kdo by dnes neznal lva Simbu a jeho věrné přátele Timona a Pumbu? Nikdy nezapomenu, jak jsem si v kině u tohoto kousku pěkně pobrečela, ale pak jsem si řekla - "Hakuna Matata" a zase bylo vše Sluncem zalité! :)

Would You Rather

Would You Rather (2012)

Hmm skvělý tip na zábavu do pořadu Prostřeno. Ne, teď vážně. Námět není originální, nicméně v rámci filmů s podobnou tematikou se jednoznačně jedná o top. Film je vcelku předvídatelný, ale závěr to zabil (a na to já si potrpím). :-) Co bys radši?..tuny krve nebo parádní psycho? Pokud volíš druhou variantu, jsi tu správně.