Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (117)

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Ach jo, ve dvou dnech po sobě vidět nějaký remake filmu, který je horší než ty předchozí, to zabolí. Tahle verze Mušketýrů je určitě o třídu horší než obě verze z roku 19733 a 1993. Mám pocit, jakoby se tvůrci nemohli rozhodnout, jestli udělat fantasy (létající vzducholodě???), akčňák nebo grotesku. Tak nějak se jim nepovedlo nic ani od jednoho. Těšila jsem se na Matthew MacFadyena nějak to tam nerozehrál, mám ráda Luka Evanse, zdaleka nejhorší Aramis a Milla Jovovich mi prostě na krásnou Milady nesedí. Snad jenom Porthos v podání Raye Stevensona si značně polepšil a Logan Lerman nebyl nejhorší, prostě takový klučina, ačkoliv na Michaela Yorka tedy nemá. Jedinný kdo se mi tam kupodivu velmi líbil byl Orlando Bloom. Buckinghama rozjel v parádním stylu, nemám mu co vytknout, úžasný slizounek :) Celkově měl děj hodně trhlin, vadili mi způsoby mušketýrů á la ninja a Milady házící přemety a šermující o sto šest byl taky dost velký úpadek.

plakát

Daleko od hlučícího davu (2015) 

Jsem velmi zklamaná. Od nového remaku jsem čekala, že bude lepší než předchozí verze, ale s filmem z roku 1998 se to nedá vůbec srovnat. Nudné a trapné dialogy překonávají snad jen hrozné výkony herců. Snad jenom farmář Oak v podání Matthiase Schoenaertse nevypadal škrobeně, ale vzhledem k tomu, že se celý film má tvářit tragicky, tak to nebyl zase takový výkon. Celý scénář za nic nestál, všechno špatně střižené. Ne, prostě ne. Dvě hvězdičky z nostalgie, že jde o mé oblíbené literární dílo. Lopato: tak ty ovečky ve filmu jedinné chápu, bungee jumping skákali, protože je tam nahnal mladý nevycvičený pes (proč mu ale hráblo, nevíme), to je ale jedinné, co je na filmu k pochopení :)

plakát

Mythica: Hledání hrdinů (2015) 

Kdyby mně někdo ještě před dvěma dny řekl, že budu víc nadšená z fantasy filmu s rozpočtem sto tisíc dolarů než ze sedmé epizody Star Wars, tak bych se mu vysmála. Ale stalo se. Film měl hodně chyb ať už od poměrně primitivního scénáře až po občas ujeté dialogy, ale já se pobavila a to je přesně to, co od filmu čekám. Super bylo jak healerka neustále léčila tanka :) Teď vůbec nelituju těch dvou hodin, které jsem strávila tím, že jsem v žebříčcích hledala filmy až na samém dně. Už mnohokrát jsem se přesvědčila, že hodnocení ČSFD nemůžu brát v potaz. Hurá na další díl :) Úplně jsem zapomněla zmínit Sorbouše, tak za mě super, sice se tam neohřál víc jak pět minut (tak malý rozpočet je i na Sorbouše moc), ale zahrál dobře.

Poslední hodnocení (602)

Zaslaná pošta (2010) (TV film)

05.08.2016

Poslední království - Série 1 (2015) (série) (S01)

29.07.2016

Poslední království (2015) (seriál)

29.07.2016

Warcraft: První střet (2016)

10.07.2016

Zázračné kouzlo (2015)

17.06.2016

Sucker Punch (2011)

odpad! 02.05.2016

Tři mušketýři (2011)

27.04.2016

Daleko od hlučícího davu (2015)

27.04.2016

Daleko od hlučícího davu (1998) (TV film)

27.04.2016

Reklama

Poslední deníček (12)

Zlej sen

Je brzo ráno a chce se vám hrozně spát, leč něco vás tlapkou mlátí do tváře a dožaduje se vašeho probuzení. Uhnete před tím čtyřnohým netvorem abyste zjistili, že ten měkký polštář, na kterém ležíte, není polštář, ale další netvor, který vás celou noc budil předením a zatínáním drápků do krku. To už se pomalu probouzíte a zjišťujete, že máte úplně zpocené břicho, příčinu objevíte vzápětí, leží vám na něm další netvor. Chcete pohnout nohou, abyste ho shodili, ale nemůžete, nohu vám zalehl čtvrtý zloduch. Vyděšeně hledáte pohledem spásu v předsíni, hlavně uniknout z toho doupěte, ale pohled vám zkamení, z předsíně zírá pátý pár očí. To už jste plně vzhůru a uvědomujete si, že realita je daleko horší, musíte vstát a naplnit pět misek...

Zlej sen