Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Deníček (12)

Zlej sen

Je brzo ráno a chce se vám hrozně spát, leč něco vás tlapkou mlátí do tváře a dožaduje se vašeho probuzení. Uhnete před tím čtyřnohým netvorem abyste zjistili, že ten měkký polštář, na kterém ležíte, není polštář, ale další netvor, který vás celou noc budil předením a zatínáním drápků do krku. To už se pomalu probouzíte a zjišťujete, že máte úplně zpocené břicho, příčinu objevíte vzápětí, leží vám na něm další netvor. Chcete pohnout nohou, abyste ho shodili, ale nemůžete, nohu vám zalehl čtvrtý zloduch. Vyděšeně hledáte pohledem spásu v předsíni, hlavně uniknout z toho doupěte, ale pohled vám zkamení, z předsíně zírá pátý pár očí. To už jste plně vzhůru a uvědomujete si, že realita je daleko horší, musíte vstát a naplnit pět misek...

Zlej sen

Kačenka - prostě Kačenka

Dědictví po tátovi se neodmítá.

Kačenka - prostě Kačenka

A jedna společná

Hnus cat je nóbl dáma, která granule nežere, tudíž jí osamoceně v kuchyni, aby jim ty granule náhodou nezáviděla :)

A jedna společná

Terezka / paní Tuřínková - poubelle cat

Koťátko od popelnic. Kdo by ho tam nechal.... po třech měsících: ta malá hajzlice mi rozbila všechny květináče! Ale je to drahoušek, no, kdo by se na ni zlobil....po dalším týdnu: ta malá sviňka rozházela odčervovací léky, které jsem měla pro všechny nachystané!

Terezka / paní Tuřínková - poubelle cat

Kubík - retard cat

Tak máme nový přírůstek. Úžasný mazílek z útulku, akorát je trošku retardovaný :) Je to drahoušek, za měsíc nás stál dvanáct tisíc za léčení :)

Kubík - retard cat

Challenge Tour 2015 duben/poloviční (víc nedám určitě) :)

Tak to tak nějak vzdávám, filmů moc a času málo a navíc jsem si nandala některé vcelku náročné. Na některé se určitě někdy podívám, do dubna už to ale nestihnu :(

 

Alžírsko/Maroko: Den vítězství

Austrálie: Proposition 1* bez komentáře

Belgie: Láska s vůní čokolády

Bulharsko: Chán Asparuch

Čína: Krvavé pobřeží

Dánsko: Muži, kteří nenávidí ženy

Estonsko: Zkažená mládež

Francie: Skvělý plán

Irsko: Once 3* + komentář

Japonsko: Princezna Mononoke

Kuba: Havana blues

Norsko: Lovec trolů

Polsko: Noc plná zázraků

Švédsko: Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

USA: Chappie 1* bez komentáře

Velká Británie: Monty Python a svatý grál

Tohle jsem já, né zvířátko!

Jak jsem pekla kachnu

Tohle jsem já, né zvířátko!

Můj plyšáček - zlo cat

No tak jo, jmenuje se Minnie a vůbec ji nepreferuji, jak mně někteří oškliví lidé podsouvají. Já nemůžu za to, že je mimořádně fotogenická! A ten kožíšek, ten kožíšek :)

Můj plyšáček - zlo cat

Helena Angels Shelter *RU - hnus cat

Válí se jako prasátko, ale jinak je to vznešená kočka s papírově potvrzeným rodokmenem (žel sežere kde co :)

Helena Angels Shelter *RU - hnus cat

Tootsie

Tahle nádherná kočička do svých dvou a půl let poznala velmi málo lásky a dost hladovění u jedněch lidí, kteří si ji pořídili z jiných důvodů než z lásky. Ve dvou a půl letech ji dali k jedné hodné paní veterinářce do útulku, protože si v té době pořídili miminko a navíc si kočička úplně rozškrabávala krk do krve a oni se velmi divili, proč to dělá a proč žádná léčba nezabírá. Po měsíci, který strávila v tomto útulku nalepená na okně a marně vyhlížela, až se objeví někdo, kdo by ji měl rád, jsem se o ní dozvěděla a byla to vzájemná láska na první pohled. Za dva dny už byla u mě doma. Bohužel její dlouhodobé psychické problémy ji neustále nutily se škrábat do krve, což se nesetkávalo s porozuměním dalších kočiček a člověka v mé domácnosti. Kočička přitom toužila po přijetí a lásce a měla jí spoustu na rozdávání. Vzhledem k těžkým okolnostem to trvalo čtyři měsíce, než se mi s pomocí jiné hodné paní veterinářky povedlo kočičku zbavit sebepoškozování a dodat jí sebedůvěru, takže už se s radostí a vděkem pohybovala po bytě a vyhledávala lásku. Tento krásný happy end trval tři měsíce. Ve čtvrtek 11.12. jsme našli kočičku na zemi a téměř nemohoucí, zůstala jsem s ní doma a v té době si ještě myslela, že se jenom lekla jiné kočičky, do odpoledne se ale její stav zhoršil, takže jsem navštívila veterinářku a ta diagnostikovala vodu na plicích a akutní selhání srdce, kočička dostala léky a začala nejdelší noc mého života, nebyla jsem připravená o tak báječnou kočičku přijít, bohužel ráno se její stav nelepšil a já jsem se už pomalu vzdávala naděje, že to dobře dopadne. V pátek v poledne však kočička pomalu začala reagovat na moje hlazení a vracela se zpátky do života. Odpolední návštěva veterinářky mě povzbudila, protože shledala její stav mnohem lepší a voda na plicích pomalu mizela, příjezd kardiologa však znamenal rozsudek neléčitelné srdeční nemoci HCM. Kočička dostala léky, které by ji měly pomoct, aby se stav nezhoršil a já jsem o víkendu zaznamenala, že se kočička vrací zpátky k životu a mně nezbývá než doufat, že se budu moct dlouho těšit ze společnosti této báječné milucící a milované kočičky. Bohužel Tootsinku jsem musela dne 10.01.2015 nechat uspat, protože se její stav opět zhoršil, takže zemřela měsíc od diagnostikování nemoci. Nikdy na ni nezapomenu.

Tootsie

Všechny potřebné kočky

ty mám taky ráda

Všechny potřebné kočky

Bafík

i pejsánky mám ráda.

Bafík