Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tady není co řešit. Spojení John Cusack a Nick Hronby, to prostě musí fungovat. Vždyť Cusack je mým nejoblíbenějším hercem a Hornby jedním z mých nejoblíbenějších spisovatelů. I když se přiznám, že jsem si mnohdy připadal, jako že je pro mě tento film zakletý. Předně jsem se pokoušel přečíst knihu, která je předlohou tohoto filmu, ale vždycky mi do toho něco vlezlo a nakonec jsem skončil v půlce knihy a nikdy jsem ji nedočetl (a ještě se mi dostalo od našeho matikáře údivu, co to čtu za sprosťárny, protože se zvědavě do knihy kouknul a našel zrovna nějakou ostřejší kapitolu). A co se týče filmu, tak ten jsem se pokoušel dvakrát skouknout, ale poprvé i podruhé jsem bohužel usnul. Bylo to totiž vždy nějak po půlnoci a já byl unavený z brzkého vstávání. Nyní konečně se mi povedlo tento film zhlédnout celý a jsem nadšený. John Cusack se do hlavní role velice hodí a skoro si troufám tvrdit, že si tam neumím představit nikoho jiného. Stejně tak ostatní role jsou obsazeny výborně, Jack Black je zde k vidění v další excelentní roli a Catherine Zeta-Jones je zde velice svůdná. K tomu úžasný děj, velice originální promluvy hlavní postavy k divákům, a několik hezkých dívek. Tohle vše prostě nemohlo z mého pohledu dopadnout jinak, nežli naprostým nadšením a úžasem, jak brilantní herecký výkon zace John Cusack předvedl. Ještě teď jsem nadšený a uděluji bez jakéhokoliv zaváhání pět plně zasloužených hvězdiček. ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Dovolil bych si trochu polemizovat s oficiálním textem distributora."Poklad"?Tenhle film je zábavný? Je to tragikomedie toť vše. Nepatři do sta nej filmů, které jsem viděl a myslím, že o nic nepřišel ten, kdo ho neviděl, ale je to film, který musíte vidět, aby jste si udělali názor, protože znám zase mnoho lidí, kterým se velmi líbil. Já sem se na něj podíval a videokazetu vrátil do půjčovny. Určitě ho už shánět nebudu. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Podle názvu to vypadá na strašnou romanťárnu, ale je to spíš taková manťárna. Hrozně ukecaná nekomedie s milionem odkazů na různé hudební skladby, interprety a spojitosti. Až se v tom člověk docela lehce ztrácí a hlavně se nudí, teda já jo. I když po hudební stránce ten výběr skladeb není vůbec špatnej. Ale v podstatě jedinej, kdo mě tam vždy pobavil, byl Jack Black, kterej je na hudbu vesměs úchyl. Cusack, kterej často mluví k divákovi, nebyl nikdy můj oblíbenej herec, ale né že by mu hraní nešlo, prostě mi moc nesedí. Laura v podání dánky Iben Hjejle moc nezaujala. Kdyby se to víc točilo kolem krásné Lisy Bonet, byl bych mnohem spokojenější. Takhle zůstanu na suché jedné hvězdě za to, že to nebyla uplná vyloženě sračka... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jak motivačně a ušlechtile zní: Všechny moje lásky, jak uboze a nechutně: Sex, děvky, a kamarádky děvky a alkohol jako bonus....Film jsem si opatřil nedávno a od začátku je chybný, ale snažil jsem se vybírat si to lepší....Pak mě film nudil tak, že jsem ho měl zastavit, ale uvědomil jsem si, že už jsem tenhle druh nudy dávno nezažil a že mi neškodí si ho prožít, abych potom se vysvobodil z té nudy...Slastný pocit. Doporučuji. ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Takže takto to vyzerá v hlave chlapa po rozchode? Zaujímavá sonda do psychiky postavy, s ktorou sa nedá ani sympatizovať, na druhej strane voči nej nedokážete cítiť odpor. Voči podobným indiferentným filmovým charakterom zaujímam kladný postoj, lebo do filmu vnáša prvok prirodzenosti a reálnosti. Rob je muž, o ktorého bežne žena so zdravým rozumom nezavadí, no predsa priťahuje svojim spôsobom vyjadrovania, svojim zmyslom pre humor, svojou zanietenosťou. Mm rada snímky, po skončení ktorých mám sto chutí ísť na pivo a do rána nad nimi premýšľať. 9/10. PS: kniha taktiež stojí za prečítanie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Toto je už osmý film, ve kterém si společně zahráli sourozenci John Cusack a Joan Cusack. (HappyTez)
  • Práva na knihu "High Fidelity" Nicka Hornbyho byla zakoupena za půl milionu dollarů, pod podmínkou, že režisérem filmu bude Mike Newell. (D3VIL)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama