Reklama

Reklama

Kurýr

(seriál)
  • Francie Le Transporteur - la série (více)
Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francie / USA / Německo, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrají:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Frank Martin pracuje jako kurýr. Doručuje a nikdy se na nic neptá. Přijede na smluvené místo, vyzvedne zásilku, ať už je to věc nebo člověk, a bezpečně ji doručí, kam má. Zakládá si na pověsti profesionála... (TV Prima)

Videa (1)

Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke

Recenze (81)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nepodarená séria už tak nie veľmi podarenej série. Chris Vane v úlohe Jasona Stathama bol snáď len zlý vtip, akčné scény na úrovni škôlkarov, ktorý sa naháňajú po ihrisku a to nehovorím o inteligentnosti dialógov. Načo tento seriál vznikol, to fakt neviem, ale aspoň potešil peknými autami a sem-tam aj s nejakým napätím. Na celkový úspech je to ale veľmi málo a toľko klišé na jednom mieste som ešte hádam ani nevidel. Strašné. 35 % ()

baXter

všechny recenze uživatele

Chvílemi je to tak špatné, že se až nahlas směju. Například mu týpek vyklopí skoro celej zásobník z UZIny do bočního okýnka z cca 3 metrů, kde to zanechá jen pár škrábanců. To jsem ochotný divácky přijmout, ale že o dva záběry je okýnko jako nové a naleštěné, to už prskám smíchy. A takových momentů je v 1 díle docela dost. Zatím jsem viděl jen dva díly, ohodnotím až po celé sérii, pokud ji někdy dokoukám. ()

Reklama

Perverz 

všechny recenze uživatele

Zklamání hlavně z důvodu, že jsem čekal, že to bude mít něco společného s kurýrem ala Statham. To ale nemá. Je to oddechovka na kterou se klidně mrknu, když zrovna nic jiného nejede. Té akce tam není moc, herci do svých rolí mi vůbec nepasujou, Frank je sice borec, ale jen proto že to má ve scénáři, protože osoba Chrise Vance kurýra nedělá. Zas tak špatné to není. Chybí tomu originalita, vlastně to dost kopíruje šablony většiny seriálů. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že filmový kurýr se mi líbil (vyjma třetího dílu) a nápad na seriálové zpracování také nepůsobí nejhůře ale bohužel, výsledek žádná očekávání nesplní. Chris Vance nemá Stathamovo charisma a veškerá akce (když už nějaká je) působí neuvěřitelně laciným dojmem. Zatím sem "sjel" dva díly ale pochybuji, že by se kvalita, nějakým zázračným způsobem navýšila. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Prvá časť ponúkla všetko , čo sme mali možnosť vidieť vo filmovej sérií. Takže vlastne nepriniesla nič nové. Je však dobré, že serial si netýči svoju vlastnú cestu, ale pridržuje sa už zaužívaného. Nove prvky ako operátorka, mechanik sú vítané a dovolím si povedať, že vedľajšie postavy pribudnú. Chris Vance dobrý, aj biť sa vie ( ale nemá ani Stathamovú postavu ani ten úškrn v boji ) aj sympaťák. Frank Martin v jeho podaní dostal trochu iný rozmer, ale základ ostal. Som zvedavý, ako sa serial bude vyvíjať. Ale oplatí sa to pozerať, už len pre tie ženy a autá. Zatial 3 z 5 ()

Galerie (280)

Zajímavosti (12)

  • Kód od Frankovho (Chris Vance) auta je 449257. (Johnny.ARN)
  • François Berléand si zahrál i ve všech třech předchozích snímcích filmové série Kurýr. (Stanley619)
  • Hned ve 3. dílu 1. série "Generálova dcera" se filmaři dopustili záměny aut. Kurýr (Chris Vance) má ochránit dceru bývalého amerického generála. Ta nastoupí a jede ve starším taxíku, mercedes model E, aby u hotelu, ve kterém se má sejít s otcovou pobočnicí, vystoupila s novějšího modelu E. (Paity)

Reklama

Reklama