Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Cenu Akademie® nominovaný scenárista Stuart Blumberg (Děcka jsou v pohodě, 2010) uvádí svůj režijní debut plný ostrého vtipu a dojemných momentů. Mark Ruffalo, držitel Oscara® Tim Robbins a Josh Gad (muzikál "The Book of Mormon") vévodí hvězdnému obsazení fi lmu o třech mužích, které spojuje na první pohled neviditelná, o to ale nepříjemnější diagnóza – závislost na sexu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jo, mám falešný kozy, protože se mě moje pravý kozy snažily zabít.." - "Takže jsi vyhrála jen o prsa, viď ?!" ;) Neskutečně dobře napsané, Blumberg však bohužel není dobrý režisér, i odehrané.. Pro mě celkově velmi osobní téma s netypickým, leč okouzlujícím, humorem, navíc s třešničkou Pink navrch.. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

...alebo "Ako Hulk pretiahol Iron Manovi ženskú". Thanks for sharing, Tony! Herci fajn, Gwyneth a Mark tam majú veľmi čarovné okamihy... no celé je to iba zbierka predvídateľných, zúfalo otrepaných klišé. Navyše téma sexuálnej závislosti pôsobí dojmom, že sa tam vyrába dráma a hystéria kvôli somarine. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, kterým velmi ubližuje naprosto nevyhovující český překlad. Plakát, jeho kompozice a i ty barvy asociují, že jde o další řadovou romantickou komedii, která by snad mohla být něčím jiná, vzhledem k obsazení. Máme tu klasicky krásnou (jemnou až křehkou) Gwyneth Paltrow, něžnou zralou Joely Richardson a drsnou P!nk (Alecii Moore). Ale Thanks for Sharing je příběh o tom, jak těžký je život se závislostí. Dvojice partnerských vztahů se vyvíjí podle toho, jak úspěšně abstinují muži bojující se závislostí na sexu. A pro jejich protějšky je to samozřejmě výzva. Třetí pár tvoří přátelé z podpůrné skupiny. Není to komedie, ale film o naději. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Standardní poctivé "nezávislé" drámo se všemi plusy (dobří herci, řemeslná kvalita, líbivá hudba, hezky se na to kouká) a mínusy (přecitlivělé,klišovité, naprosto nezapamatovatelné, tuctové, zašatulkované) co k tomu patří. Tady mi navíc přišlo, že jde o další z momentálně módní série filmů vzniknuvších pouze proto, aby upozornily na nějakou opomíjenou, či vysmívanou civilizační chorobu (tentokrát závislost na sexu). V tomto případě se však nedaří hlavní hrdiny ukázat jako nemocné lidi, nýbrž pořád jen jako bandu nadržených blbů...Ale Gwyneth je pořád kost jak sviňa. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně divný patvar sondy do života lidí trpících sexuální závislostí s komedií toho nejtrapnějšího střihu. Kromě vztahu Marka Ruffala se sexy Gwyneth Paltrow zde ale vlastně nefunguje vůbec nic. Postavy jsou divákovi spíše nesympatické, jejich vývoj vůbec nefunguje a humor zde balancuje na hraně trapnosti, vlastně ji i několikrát překročí. Postava Joshe Gada by zasloužila vykastrovat. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama