Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Cenu Akademie® nominovaný scenárista Stuart Blumberg (Děcka jsou v pohodě, 2010) uvádí svůj režijní debut plný ostrého vtipu a dojemných momentů. Mark Ruffalo, držitel Oscara® Tim Robbins a Josh Gad (muzikál "The Book of Mormon") vévodí hvězdnému obsazení fi lmu o třech mužích, které spojuje na první pohled neviditelná, o to ale nepříjemnější diagnóza – závislost na sexu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem závislý na sexu, možná sex je trochu závislý na mně, ale to je jeho problém. Já si jen vyhlídnu ženskou, unesu ji, svážu, osouložím a ... no to je jedno. Jsem zkrátka v pohodě, ale tito lidé mají skutečné problémy a to mi k filmovému odpočinku nepřispívá. Ještěže v USA mají ty terapie, kde se mohou vykecat z jakéhokoli nesmyslu a ještě jim za to všichni zatleskají. Já tedy netleskám, protože mě moc nebavil ten žloutenkový mentor, ani ten dceru osahávající mentor a tak pozitivně hodnotím pouze Cvaldu s Kérkou, se kterýma byla alespoň trocha srandy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zase ta americká potřeba léčit něco, co je absolutně normální. Ale já je chápu. Kdyby to nedělali, měli by v tu ránu 90% psychiatrů, psychoanalytiků, psychologů a dalších psychovědců na ulici. Tentokrát jde o závislost na sexu a celé je to podáno tak, že se člověk sám sebe musí ptát, jestli to hlavní hrdinové a filmaři myslí vážně. Za pozornost stojí jen Gwyneth Paltrow, která je sexy. Jinak je všechno špatně, což korunuje Pink, která nejen že produkuje mizernou muziku, ale navíc je i příšerná herečka. Moje nová noční můra je, že by se mohla sejít v jednom filmu s dalším "hrajícím hudebníkem" Curtisem Padesátihalířem. Další mizerná americká (ne)komedie. 15% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ruffalo aj Paltrow veľmi dobre, iskrilo to tam. Paltrow vyzerá s príbudajúcimi rokmi stále lepšie. S tou poradňou to bolo celkom zaujímavé, otázka ale je, chcel by sa nejaký chlap liečiť zo závislosti na sexe?  Úloha Pink takisto prekvapila, zvládla to na výbornú. Príbehovo ale film neponúka mnoho. Taká klasická priemerná romantická komédia. Ale zasmejete sa len párkrát. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nutkavá potřeba masturbovat, hodiny sledování porna, neobvyklé sexuální požadavky. Není to tak dávno, kdy většina sexuologů tvrdila, že závislost na sexu neexistuje. Znáte to, mozek produkuje endorfiny atd. atd. Tohle romanticko-komediální drama se chce tématu podívat pod pokličku. Podívá, ale velmi rychle ji zase přiklopí. Jen tu letmo připomeneme nějakou opomíjenou chorobu, naťukneme jiné (syn bývalým feťákem, otec bývalým alkoholikem), ale jinak se tak nějak plácáme v průměrných vodách. Někdy je to hodně příjemné (chemie mezi stále velmi atraktivní Gwyneth Paltrow a velmi dobře hrajícím Markem Ruffalem funguje solidně), jindy si u toho napíšeme klidně třeba esemesku (trošku jasně nalajnované osudy v rodině s navrátivším se synkem). Ve finále prostě škoda, že se z tématu nevymačkalo víc, navíc jsme za velkou louží, takže naneštěstí nechybí povinné americké objímání, poplácávání po ramenou a upřené pohledy do očí s tím, že „ty to zvládneš, věřím ti.“ Debutující režisér Stuart Blumberg navíc napsal Sexbombu od vedle nebo Děcka jsou pohodě (za které má nominaci na Oscara), o to víc zamrzí, že si své dítko lépe nepohlídal. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Z Thanks for sharing jsem myslel,že se vyklube komedie o závislosti na sexu,ale tak tomu není,Je to film o různých závislostech a komedie to taky úplně není.Dnešní svět je plný závislostí,úchylek atd.a je těžké s tím jak žít tak přijímat reakce okolí.Nejvíc emoční pro mě byl příběh Tima Robbinse,který bojuje už pěknou řádku let s alkoholem a zároveň tí,že jeho syn je feťák ,ale jednoho dne syn přijde s tím,že se ze všeho dostal,ale důvěra jaksi chybí a navíc hluboké rány způsobené v alkoholovém opojení bohužel syna bolí dodnes....i příběh Marka Ruffala a jeho závislosti na sexu stojí za to.Celkově tedy hodnotím film na 75 % a čtyři hvězdy. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama