Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Cenu Akademie® nominovaný scenárista Stuart Blumberg (Děcka jsou v pohodě, 2010) uvádí svůj režijní debut plný ostrého vtipu a dojemných momentů. Mark Ruffalo, držitel Oscara® Tim Robbins a Josh Gad (muzikál "The Book of Mormon") vévodí hvězdnému obsazení fi lmu o třech mužích, které spojuje na první pohled neviditelná, o to ale nepříjemnější diagnóza – závislost na sexu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

castor 

všechny recenze uživatele

Nutkavá potřeba masturbovat, hodiny sledování porna, neobvyklé sexuální požadavky. Není to tak dávno, kdy většina sexuologů tvrdila, že závislost na sexu neexistuje. Znáte to, mozek produkuje endorfiny atd. atd. Tohle romanticko-komediální drama se chce tématu podívat pod pokličku. Podívá, ale velmi rychle ji zase přiklopí. Jen tu letmo připomeneme nějakou opomíjenou chorobu, naťukneme jiné (syn bývalým feťákem, otec bývalým alkoholikem), ale jinak se tak nějak plácáme v průměrných vodách. Někdy je to hodně příjemné (chemie mezi stále velmi atraktivní Gwyneth Paltrow a velmi dobře hrajícím Markem Ruffalem funguje solidně), jindy si u toho napíšeme klidně třeba esemesku (trošku jasně nalajnované osudy v rodině s navrátivším se synkem). Ve finále prostě škoda, že se z tématu nevymačkalo víc, navíc jsme za velkou louží, takže naneštěstí nechybí povinné americké objímání, poplácávání po ramenou a upřené pohledy do očí s tím, že „ty to zvládneš, věřím ti.“ Debutující režisér Stuart Blumberg navíc napsal Sexbombu od vedle nebo Děcka jsou pohodě (za které má nominaci na Oscara), o to víc zamrzí, že si své dítko lépe nepohlídal. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jo, mám falešný kozy, protože se mě moje pravý kozy snažily zabít.." - "Takže jsi vyhrála jen o prsa, viď ?!" ;) Neskutečně dobře napsané, Blumberg však bohužel není dobrý režisér, i odehrané.. Pro mě celkově velmi osobní téma s netypickým, leč okouzlujícím, humorem, navíc s třešničkou Pink navrch.. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že z tématu sexuálně závislého Marka Ruffalo vytříská režisér ve filmu trochu víc. Navíc role Gwyneth Paltrow je vlastně taky docela fajn. Problém ale je, že jim to spolu moc nefunguje. Ten, kdo v tomhle filmu ale fakt zářil, byla Pink Kérka a ten tlouštík Cvalda. Vlastně tahle dějová linka mi přišla nejzajímavější a nejzábavnější (oproti lince s Timem Robinsem, jeho ženou a jejich feťáckým synkem - to mě zkrátka moc nevtáhlo). Nejenže Pink a Josh Gad jsou už od pohledu úplně jiní než zbytek skupiny, ale jejich zážitky, rozhovory a životy mě fakt bavilo sledovat. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem závislý na sexu, možná sex je trochu závislý na mně, ale to je jeho problém. Já si jen vyhlídnu ženskou, unesu ji, svážu, osouložím a ... no to je jedno. Jsem zkrátka v pohodě, ale tito lidé mají skutečné problémy a to mi k filmovému odpočinku nepřispívá. Ještěže v USA mají ty terapie, kde se mohou vykecat z jakéhokoli nesmyslu a ještě jim za to všichni zatleskají. Já tedy netleskám, protože mě moc nebavil ten žloutenkový mentor, ani ten dceru osahávající mentor a tak pozitivně hodnotím pouze Cvaldu s Kérkou, se kterýma byla alespoň trocha srandy. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Standardní poctivé "nezávislé" drámo se všemi plusy (dobří herci, řemeslná kvalita, líbivá hudba, hezky se na to kouká) a mínusy (přecitlivělé,klišovité, naprosto nezapamatovatelné, tuctové, zašatulkované) co k tomu patří. Tady mi navíc přišlo, že jde o další z momentálně módní série filmů vzniknuvších pouze proto, aby upozornily na nějakou opomíjenou, či vysmívanou civilizační chorobu (tentokrát závislost na sexu). V tomto případě se však nedaří hlavní hrdiny ukázat jako nemocné lidi, nýbrž pořád jen jako bandu nadržených blbů...Ale Gwyneth je pořád kost jak sviňa. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama